19 en 20 november raamtinttrainingen

1-daagse raamtintcursus voor gebouwen en auto's

Vink VTS organiseert in samenwerking met leverancier SunGard/Madico 1 daagse raamtinttrainingen. Na 3 succesvolle trainingen in 2019 zien we nog steeds aanmeldingen binnenkomen. Daarom zijn er op 19 en 20 november nieuwe trainingen gepland.

De trainingen werden op 16 en 17 september weer vol enthousiasme door de deelnemers gevolgd. Michiel Winterink van Mway Design heeft beide trainingen gevolgd en vertelt dat het twee zeer geslaagde dagen waren. 'Ik gebruik de SunGard artikelen al lange tijd, maar ik merkte dat ik enkele technieken niet goed onder de knie had waardoor ik soms materiaal verspilde.' vertelt Michiel.

'Tijdens de architecturaltraining kregen we veel nuttige materiaal-kennis en handige informatie zoals verkooptools. Nu kan ik een duidelijk verhaal vertellen naar de klant en kan ik waar maken wat ik de klant beloof.

De automotivetraining was heel interessant, veel geleerd en handige tips&tricks gehoord. Met nieuwe tools gewerkt waar een duidelijk verhaal achter zit waardoor het werk net allemaal wat makkelijker wordt. Ik kan deze trainingen zeker aanbevelen, aan zowel beginners als gevorderden, je leert er sowieso van en je gaat het geld ook echt terugverdienen.'

Meer informatie over de trainingen of wil je je inschrijven voor de trainingen op 19 of 20 november, klik dan op 'lees meer'. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op.

Gepubliceerd op: 18 Sep, 2019