Let op: 26 en 27 mei zijn wij gesloten. Orders die geplaatst worden op 25 mei worden 30 mei geleverd.

Vink VTS

Je partner voor kennis, inspiratie en totaaloplossingen

Ruim 45 jaar ervaring

Ooit begonnen als Krijt in Krommenie, leverancier van karton. Nu, ruim 45 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot Vink VTS. Familie van Europa's grootste internationale groothandel in kunststoffen. Wij zijn totaalspecialist voor de wereld van visuele communicatie. Met alles onder één dak en met oplossingen op maat realiseren wij samen je ambities.

Waarom Vink VTS?

Online bestellen
Keuze uit een ruim assortiment (2500+)

Jarenlange ervaring
35+ specialisten met passie voor service

Vandaag besteld, morgen in huis
Voor 17.30 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

Online netto prijzen
Zie altijd je persoonlijke prijzen

Altijd persoonlijk contact
Wij geven je persoonlijk advies op maat

Netto prijslijsten
Download online je netto prijslijsten

Alles onder één dak

Vink VTS is distributeur van professionele oplossingen voor signage, waaronder: carwrapping, full colour signing, glasdecoratie folie en belettering. In- en exterieurfolie, toepasbaar van nieuwbouw tot aan restylingsprojecten. Voor advies op maat en hoogwaardige producten ben je bij Vink VTS aan het juiste adres.

Samenwerken met Vink VTS

Samen met onze klanten gaan we voor het beste resultaat. We leveren niet alleen producten, maar ook kennis. Zo hebben wij een breed scala aan producttrainingen ontwikkeld om onze kennis en ervaring te delen. Met deze trainingen op zak voorzie je je klanten van het beste advies en kent de wereld van folies geen geheimen meer voor je.

Experience Center Wormerveer

Wil je de mogelijkheden van onze folies zelf ervaren? Dat kan! Boek je persoonlijke tour in ons Experience Center in Wormerveer. Hier kun je zelf de oneindige mogelijkheden die onze folies bieden ervaren. Wij maken graag tijd voor een rondleiding waarbij onze experts je mee op weg nemen. Neem contact op voor een afspraak.

Werken bij Vink VTS

Wil jij ook werken bij dé totaalspecialist van visuele communicatie? Bekijk dan snel hieronder onze openstaande vacatures. Zie je geen vacature die bij je past, maar wil je graag bij Vink VTS werken? Voor open sollicitaties maken wij graag tijd vrij.

 

Vink

Vink VTS is onderdeel van Vink Kunststoffen

Kunnen wij je helpen?

Altijd persoonlijk contact

vink.vts@nl.vink.com
075 - 6470670