Vanwege gepland onderhoud aan onze webshop kun je dit weekend geen bestelling plaatsen.
Geef je bestelling alsjeblieft door via ons e-mailadres.

Back to Work Actiepakket

Goed voorbereid weer aan de slag!

Weet jij al wat je nodig hebt om Back-to-Work proof te zijn? Zoek niet verder want wij hebben dat namelijk voor je uitgezocht! Bestel nu diverse preventie artikelen in 1 bundel voor de super scherpe actieprijs van € 350,-. Zo ben jij én jouw bedrijf Back-to-Work proof!

Productinformatie

Met dit preventie-pakket kun je je medewerkers, leerlingen en klanten preventief beschermen tegen virussen, zoals het coronavirus. Met dit preventie-pakket ben je in één keer voorzien van alle juiste benodigde producten.

 

 

Inhoud preventie-pakket

Het preventie-pakket bestaat uit:

  • Dr. Hero Desinfectiezuil met No Touch Dispenser (spray)
  • VINK desinfecterende Handalcohol 80% sprayfles 500ml
  • VINK desinfecterende Handalcohol 80% jerrycan 5lt (navulling)
  • Wegwerp mondkapjes á 50 stuks


Dr. Hero desinfectiezuil met No Touch Dispenser (spray)

Deze desinfectiezuil met No Touch desinfectie dispenser is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen goed worden nageleefd. Houd je hand onder de dispenser en deze geeft automatisch een hoeveelheid alcohol af. Hierdoor wordt er geen contact gemaakt met de dispenser. Gemakkelijk na te vullen met de bijgeleverde jerrycan van 5 liter. Er is geen lastige installatie nodig en de desinfectiezuil is gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zorgt de zuil voor een positieve stimulans onder medewerkers, leerlingen en klanten.

Plaats de desinfectiezuil bij entreehallen, wandel- en lift gangen, vergaderzalen, in scholen, horeca of andere ondernemingen.

Formaat dispenser, 145 x 118 x 270 mm, formaat frame hoogte 1.650mm, voet Ø 300mm, incl. 4 batterijen

  • Reservoir inhoud:1000ml
  • Dosering: 1ml / spray
  • Gewicht zuil: 8.5 kg
  • Voeding: 4x LR14 C-batterijen incl
  • Batterijduur: +/- 80.000 sprays
  • Vulling: navulbaar

Handdesinfectie instructie voor bij de desinfectiezuil

Houd je hand onder de No Touch dispenser voor uitgifte van de desinfecterende handalcohol. Maak je handen hiermee volledig nat (ook de handpalmen en de rug) en wrijf als volgt:

Wrijf beide handpalmen tegen elkaar en dan beide polsen.
Wrijf de rechter handpalm over de linker handpalm en de linker handpalm over de rechter handpalm.
Haak de vingers in elkaar en wrijf beide handpalmen over elkaar.
Wrijf de buitenzijde van de vingers op de tegenovergestelde handpalm.
Wrijf de rechter duim in cirkels in de gesloten linker handpalm en doe hetzelfde met de andere duim.
Wrijf de toppen van de rechtse vingers afwisselend op de linkse handpalm en herhaal deze procedure met de linker vingers.
✓ Uw handen zijn volledig gedesinfecteerd!

VINK Desinfecterende Handalcohol 80% spray 500ml & 5ltr

In tegenstelling tot producten die 60% of 70% alcohol bevatten is alleen dit, desinfectie met 80% alcohol, formeel een desinfectiemiddel. VINK Handalcohol is dus uitstekend geschikt als desinfectiemiddel tegen virussen zoals het Corona virus. Een tweede voordeel van de VINK Handalcohol is dat deze getitreerd is vanuit 96% alcohol en dus absoluut reukvrij is. Een laatste grote voordeel van VINK Handalcohol is dat je handen niet uitdrogen na gebruik. Door de toevoeging van glycerol voorkomt het huidirritaties en heeft het een terugvettende werking.
VINK Handalcohol is een desinfecterende handalcohol met een alcoholpercentage van 80% conform de WHO richtlijn en het Ministerie van VWS publicatiestuk IENW/BSK-2020/53401. Productie en volledige handel van VINK Handalcohol vindt plaats in Nederland.

Met de VINK Handalcohol spray 500ml kun je flexibel op alle plaatsen je handen desinfecteren. Met de 5ltr jerrycan kun je gemakkelijk de No Touch dispenser of de 500ml sprayfles navullen

Wegwerp mondkapjes

Deze wegwerp mondkapjes zijn vervaardigd uit een 3-laags zacht en soepel non-woven v.z.v. melt blown. Ze zijn non-steriele, pluisvrij en huidvriendelijk en geeft een hoog draagcomfort. Dankzij het gebruikte materiaal kun je alsnog vrij ademhalen terwijl je wel van een optimale filterprestaties geniet. M.b.v. de zachte elastiekjes bevestig je het masker gemakkelijk en comfortabel achter de oren. De maskers vallen volgens het beschermingsschema in categorie N90

Wij kunnen het preventie-pakket snel leveren uit voorraad. Heeft u vragen? Laat het ons weten.

 

 

 

 

Wij kunnen het desinfectiepakket snel leveren uit voorraad. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. 

 

 

Gepubliceerd op: 08 Sep, 2020