Let op! Gewijzigde openingstijden: 13 mei en 14 mei zijn wij gesloten. Orders geplaatst op 12 mei worden 17 mei geleverd.

Blog

 1. Gallery Color schaft Summa F1612 vlakbedplotter aan

  ‘De investering in de Summa vlakbed-snijtafel heeft zich al terugverdiend’

  Gallery Color uit Noordwijk is één van de weinige fotolabs in Nederland die afbeeldingen ontwikkelt, lamineert én ook nog kan inlijsten. Ze hadden echter één groot probleem: hun relatief lange levertijden. Dankzij de nieuwe Summa vlakbed-snijtafel is dat nu verleden tijd.

  Liever gisteren in huis, dan vandaag. Vandaag de dag willen klanten hun bestelling snel in huis. Als je daar als bedrijf niet aan kunt voldoen, krijg je het steeds moeilijker. Zo ook Gallery Color. Het fotolab uit Noordwijk produceert en levert high-end (gepersonaliseerde) fotoproducten op verschillende materialen waaronder plexiglas, dibond, hout en ingelijste foto’s, in klein tot XXL formaat. Foto’s worden gedrukt op lichtgevoelig fotopapier en vervolgens belicht en ontwikkeld door verschillende vloeistoffen en droogkamers. Tevens wordt op Fine-Art papier geprint met pigmentinkten. De kwaliteit staat gelijk aan museumkwaliteit. Fotografen, interieurontwerpers/inrichters, musea en hotels werken graag samen met Gallery Color.

   

  Lees meer »
 2. NOX nachtleveringen

  Sweet dreams. Sleep tight. We deliver at night.

  Nachtdistributie: ook iets voor jou?

  Waarom overdag wachten op je spullen als je die ook ’s ochtends voor 7.00 uur in huis kunt hebben? En dus gelijk aan het werk kunt. Dat kan met NOX nachtdistributie. Een ideale oplossing.

  NOX Nachtdistributie in ’t kort:

  - Vandaag besteld, vannacht voor 7.00 uur geleverd.

  - Hogere productiviteit; je hoeft niet te wachten op levering, maar je kunt direct aan de slag.
  
- Maximale levering van 3 colli.

  - Geen extra bezorgkosten.

  - Betrouwbare levering
.
  - Kostenbesparing door kleinere voorraden.

  - Voorwaarde: Afgesloten ruimte ter beschikking groot genoeg voor de bestelling.

  Lees meer »
 3. Interieur Wrap Folie

  Interieurfolie

  Het interieur van een andere uitstraling voorzien, is vaak een hele opgave. Het betekent vaak dat er gesloopt moet worden en er bovendien moet worden geïnvesteerd in nieuwe materialen.

  Muren zijn meestal nog wel eenvoudig aan te pakken, met behulp van verf of behang. Maar hoe zit dat met kozijnen, deuren en andere onderdelen van het interieur die zich niet eenvoudig laten bewerken? Behangen en schilderen is niet overal mogelijk. Interieur wrap folie biedt een perfecte oplossing. Hiermee kun je eenvoudig elk oppervlak “wrappen”. Omdat de folie zich naar het oppervlak vormt, kan vrijwel alles hiervan worden voorzien.

  Lees meer »
 4. Snijplotters

  Snijplotters

  Een grootformaat plotter is voor veel bedrijven de beste oplossing voor het in eigen huis kunnen afwerken van snijfolie, printfolie, kunststof en andere materialen. Vaak worden naast een plotter ook een grootformaat printer ingezet in de bedrijfsvoering. Een grootformaat plotter kent vele voordelen. Het is belangrijk om deze voordelen te kennen waardoor de afweging in deze investering tot zijn recht gaat komen. Vooral in de huidige tijd waarin arbeid schaars is, klanten verwachten snel geleverd te worden en kwaliteit bovenaan staat. Hiervoor biedt een grootformaat snijplotter perfecte tools, accessoires, software en oplossingen.

  Lees meer »
 5. ‘Flat Betty’ geliefd bij De Groot Reclame

  summa f1612 installatie uitleg

  Productiekwaliteit sterk verbeterd met behulp van Vink VTS

  Zelf was Michiel de Groot, eigenaar van De Groot Reclame in Hoorn, al overtuigd van de meerwaarde van de Summa F-snijtafel in het productieproces. De toevoeging aan het machinepark wordt ook door de medewerkers erg gewaardeerd. Ze werken graag met ‘Flat Betty’. De Summa staat er nu een jaar en de productiekwaliteit is met sprongen omhoog gegaan.

  Michiel de Groot dacht in eerste instantie zelf niet direct aan een vlakbedsnijtafel, al heeft De Groot Reclame al enkele jaren een Summa rolplotter. Rob Koopman, accountmanager bij Vink VTS in Wormerveer, opperde eens na te denken over de toegevoegde waarde van een Summa snijtafel. Koopman vertelt: “Dit bedrijf is uitermate geschikt voor de Summa F-tafel. De Groot Reclame is een allround signbedrijf dat de productie van A tot Z verzorgt voor hun klanten. Daar komen veel verschillende handelingen bij kijken, maar het gaat niet altijd om grote oplages. Hierbij is digitale afwerking een perfecte oplossing.”

  Summa f1612 geplaats bij de groot reclame

  Lees meer »
 6. Grootformaat printer

  Grootformaat printer

  Ben je op zoek naar een groot formaat printer voor professioneel gebruik, dan kun je met een gerust hart terecht bij Vink VTS. Wij zijn niet alleen al jarenlang een vertrouwd adres voor de aanschaf van kwalitatieve groot formaat printers, maar beschikken ook over alle benodigde know how om al je vragen te beantwoorden, je van meer informatie te voorzien en een passende oplossing te leveren. Je bent van harte welkom op ons kantoor, maar kunt natuurlijk ook te allen tijde telefonisch, via de mail of via live chat contact met ons opnemen.

  Wat is een groot formaat printer?


  Wat een groot formaat printer is, wordt eigenlijk al duidelijk door de naam. Een grootformaat printer wordt vooral in technische sectoren gebruikt voor het printen van (zeer) grote ontwerpen. Waar reguliere printers vaak niet groter kunnen printen van A4 of A3 formaat (A4 formaat meet 210 bij 297 mm en A3 formaat meet 297 bij 420 mm), kan een groot formaat printer zorgen voor prints op A1 formaat of zelfs A0 formaat. Ook zijn er exemplaren die nog grotere formaten aan kunnen. Een A1 printer wordt ook wel een 24 inch printer genoemd, verwijzend naar het 610 millimeter formaat, terwijl een A0 printer ook bekend staat als een 36 inch printer (914 millimeter). Formaten lopen uiteindelijk op tot wel 60 inch, waarmee ze vaak een goed alternatief zijn voor groot formaat plotters.

  grootformaat printer

  Lees meer »
 7. TrafficSupply groeide met 40% per maand en dat had nooit gekund zonder de Summa F1612

  traffic supply

  Met een groei van meer dan 40% per maand konden we een medewerker die op vakantie ging er niet bij hebben

  De aanschaf van de Summa snijplotter had geen twee maanden langer moeten duren. Achteraf zeggen ze; ‘Hadden we het maar eerder gedaan, onze levertijden zijn zoveel sneller en de afwerking is vele malen preciezer. Binnen een jaar was de plotter zeker terugverdiend.’ De Summa F1612 draagt voor een groot deel bij aan de kracht van TrafficSupply om van enkelvoudige gepersonaliseerde orders, productiebatches te kunnen maken.

  Gerrit Kingma (Senior Desktop Publisher) en Koen van Tiel (Chief Operational Excellence) vertellen vol enthousiasme over de afgelopen 2 jaar bij TrafficSupply, een bedrijf dat gepersonaliseerde verkeersborden produceert met 12 medewerkers. TrafficSupply besteedde eerder veel productiewerkzaamheden uit, maar hebben begin 2018 besloten om alles in huis te nemen waardoor ze niet meer afhankelijk zijn van externen en er nu sneller geleverd kan worden.

  Lees meer »
 8. BubbleFree Pro

  applicatietafel bubble free

  De Bubble Free Pro nu verkrijgbaar bij Vink VTS

  De BubbleFree Pro applicatietafel is nu te verkrijgen bij Vink VTS. De BubbleFree kent vele voordelen, de grootste daarvan is dat het een 8-uur durende klus verkort naar slechts 1,5 uur en dat het door 1 persoon te bedienen is.

  De 'vlakke' tafel is niet helemaal vlak, er zit een bolling in van 0,2 mm zodat de druk van de wals altijd evenredig verdeeld wordt. De wals is verkrijgbaar in hard en zachter rubber. De wals met hard rubber wordt voornamelijk gebruikt bij verkeersborden. De wals is zowel links als rechts gemakkelijk te bedienen en kan makkelijk door 1 persoon worden bediend.

  

De tafel is onderhoudsvrij, gelast van dik staal, klaar voor gebruik, voorzien van de Festo-pneumatiek en te verkrijgen in 3 breedtes. De breedte 218 wordt voornamelijk gebruikt in de lichtindustrie, de 168 breedte wordt veel gebruikt in de signindustrie en de 148 breedte wordt gebruikt in de industrie. De lengte van de tafel is variabel en kan gepoedercoat worden in bijna alle RAL kleuren.


  De tafels zijn voorzien van een MDF toplaag of Samsung LED-verlichting en een stevige 13 mm glasplaat. Normaal wordt de tafel geleverd met witte LED-verlichting of optioneel RGBW.

  
De tafel kan zonder meerprijs naar ieders gewenste hoogte geproduceerd worden, optioneel kan de hoogte elektrisch aangepast worden van 85-110cm zodat iedere medewerker de tafel ergonomisch kan gebruiken. Alle tafels beschikken over een stabilisator waardoor de tafel, ongeacht de ondergrond, altijd waterpas staat.

  Bubbel Free applicatietafel bij Vink VTS

  Lees meer »
 9. Summa F1832 bij Hagenaar Reclame

  'De Summa F1832 lag al vol voordat hij geplaatst was'

  Hagenaar Reclame houdt altijd haar ogen open voor nieuwe ontwikkelingen. De laatste tijd oriënteren ze zich voornamelijk op de nichemarkt ‘detailhandel’. Hierbij merkten ze al snel dat de oplages groter waren dan voorheen. Patrick Witberg, projectmanager, vertelt: ‘Wilbert kwam met het nieuws dat we de Summa vlakbed snijtafel hadden gekocht. Naar aanleiding van de showroom-uitverkoop bij Vink VTS hadden ze een mooie deal kunnen maken. Ik liep een rondje door het bedrijf en dacht; Oh nu kunnen we dat erop verwerken, en dat, en dat; wat fijn! Hij lag al vol voordat hij geleverd was.’

  Voorheen deden ze het snijwerk met de hand bij Hagenaar Reclame, maar doordat de oplages steeds groter werden werd het werk teveel. Op de eerste dag dat de Summa snijtafel geïnstalleerd was ging Patrick hem testen en was zeer positief verrast. ‘Waar we eerst 3 uur met de hand over deden, was nu door de Summa binnen een half uur gesneden. Daarbij komt dat we er niet bij hoeven te blijven, wat betekent dat we ondertussen ander werk kunnen doen.’

  Lees meer »
 10. Druk en bestel, TwinWorkFlow

  Twin workflow summa f1612 s2140t

  'De Twin-Workflow is echt de perfecte oplossing'

  Druk en Bestel gaat voor service en kwaliteit. Daarom wordt er gebruik gemaakt van de Twin Workflow met de Summa F1612 en de Summa S2-OPOSCAM.  Daarvoor werkten ze 5 jaar met de Summa S2-140T. Hierop werd veel materiaal contour gesneden. Het daadwerkelijke doorsnijden werd met de hand gedaan. Naast dat dit niet altijd even secuur en precies was, nam het ook veel tijd in beslag.

  In eerste instantie was de Summa tafel geen optie, want deze kon de kleine stickers niet snel genoeg verwerken. Maar nadat het probleem was voorgelegd aan Vink VTS opperden ze de optie om eens te kijken naar de Twin Workflow. Hierbij wordt er door zowel de vlakke snijtafel als de Summa S2-cam met hetzelfde, door RIP geproduceerde, 'barcode' bestand gewerkt. De camera’s lezen dezelfde geprinte punten waardoor een perfecte samenwerking ontstaat in het contour- en doorsnijden van het materiaal. ‘We begonnen met een Print & Cut Systeem, maar deze kon de productie al snel niet meer aan. Daarna wilden we in eerste instantie een XY-cutter inzetten, niet ideaal en eigenlijk te beperkt voor deze toepassing. De Twin Workflow optie is daarentegen de perfecte oplossing voor ons. Hier had Summa veel eerder mee moeten komen! Dit kon tenminste onze groei bijhouden’, aldus Mark de Lange.

  Lees meer »