Blog

 1. Summa en CD Design: Glasfolie-toepassingen, afgewerkt tot in de puntjes

  CD Design, gespecialiseerd in glasfolies, verhoogt hun productie en zet voet in nieuwe markten dankzij de aankoop van twee F1612 Summa vlakbed-snijplotters.

  Het bedrijf werd in 1986 opgericht en heeft twee vestigingen – Genderen en Wijk en Aalburg, in Nederland. Ze bieden gepersonaliseerde glasfolie-oplossingen voor de auto-industrie en architecturale toepassingen voor eenmanszaken en groothandelsbedrijven. CD Design beschikt over professioneel opgeleide glasfoliespecialisten, verspreid over beide kantoren.

  Hoe twee Summa vlakbed-snijplotters het verschil maken

  Na jarenlange ervaring in de sign-industrie besloot CD Design de voorspoedige weg van de glasfolie en zon- en warmtewerende folies in te slaan. Tot dan gebeurde de afwerking met de hand of met de Summa D60 rol-plotter. De glasfoliemarkt was ondertussen gestaag aan het groeien maar de folie was vaak te dik om met een rol-plotter af te werken. De aankoop van hun eerste vlakbed-snijplotter liet dan ook niet lang op zich wachten. Ondertussen is het bedrijf in het bezit van twee F1612 vlakbed-snijplotters. Eén voor elke vestiging.


  Lees meer »
 2. 3M DICHROIC

  De zelfklevende polyester DICHROIC glasfolie van 3M speelt met licht. Afhankelijk van de lichtinval en kijkhoek ondergaat de folie een bijzondere kleurverandering, van cyaan/blauw/magenta tot rood/goud.

  Dit dichroisch effect is zowel binnen als buiten van de ramen zichtbaar.

  Verkrijgbaar in de tinten Blaze & Chill.