Sweet dreams. Sleep tight. We deliver at night.

Nachtdistributie: ook iets voor jou?

Waarom overdag wachten op je spullen als je die ook ’s ochtends voor 7.00 uur in huis kunt hebben? En dus gelijk aan het werk kunt. Dat kan met NOX nachtdistributie. Een ideale oplossing.

NOX Nachtdistributie in ’t kort:

- Vandaag besteld, vannacht voor 7.00 uur geleverd.

- Hogere productiviteit; je hoeft niet te wachten op levering, maar je kunt direct aan de slag.

- Maximale levering van 3 colli.

- Geen extra bezorgkosten.

- Betrouwbare levering
.
- Kostenbesparing door kleinere voorraden.

- Voorwaarde: Afgesloten ruimte ter beschikking groot genoeg voor de bestelling.

 “Ik vind het echt een uitkomst,” aldus Jeroen de Jong van De Jong Reklame. “Alles moet tegenwoordig steeds sneller klaar zijn, tijd is geld. Met de NOX nachtdistributie hebben we ‘s ochtends vroeg voor 7.00 uur alle benodigde spullen in huis en kunnen we direct aan de slag. Bij een reguliere pakketdienst is het altijd afwachten hoe laat de goederen bezorgd worden. Bovendien hoeven wij nu ook minder voorraad te houden. En als het nodig is, kan ik ook zaterdagochtend nog doorwerken want voor vrijdag 16.30 uur besteld, wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag nog geleverd.”

Efficiënt en zonder extra kosten


Jeroen de Jong is één van onze klanten die gebruik maakt van de nachtdistributie. Een goed alternatief op de reguliere bezorging overdag en de vroege levering van bijvoorbeeld GLS. Als ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Als je direct bij binnenkomst aan het werk kan, is dat alleen maar extra tijdwinst. En dit alles zonder extra bezorgkosten!

Altijd op tijd


Als je als klant gebruik wilt maken van de nachtdistributie, moet je hiervoor een geschikte, toegankelijke locatie hebben waar onze chauffeur de spullen veilig achter kan laten. In praktijk blijkt dat snel geregeld. Zo heeft Huib van Roekel van Van Roekel Reklame een aparte kast met cijferslot aan de zijgevel van zijn pand gemaakt. “De chauffeur kent de code, zet de spullen netjes neer en sluit de kast keurig weer af. Wij bestellen gemiddeld een paar keer in de week. Ideaal als je eind van de dag toch nog spullen nodig hebt voor de volgende dag.” Bij JA-Reclame gebruikt de chauffeur een oude zijingang die niet meer in gebruik is. Joris van den Avoort: “Achter deze deur hebben we een tussenruimte gemaakt met nog een extra deur met slot. De chauffeur kan er alleen van buiten in, wij kunnen er vanuit ons pand in. Echt top! De spullen staan er altijd en de deur is altijd weer netjes op slot. Dat geeft vertrouwen. Nu hebben we onze bestelling nog eerder in huis én zijn we er zeker van dat het ook echt geleverd wordt. We gebruiken het vooral voor de spoedbestellingen, de grotere bestellingen komen overdag via de reguliere bezorging.” Huib en Joris laten de spullen bij hun bedrijf afleveren, het kan echter ook in een (bestel)auto of aan huis in bijvoorbeeld een tuinhuis of beveiligde opbergkist.

Proefzending


Voorafgaand aan de eerste nachtelijke zending, doen we altijd een proefzending. Dit vooral om de afleverlocatie te testen. Is de plek niet afgesloten met een hek? Lopen er geen waakhonden rond? Is er voldoende verlichting. En werkt de cijfercode of het slot wel? Is dit allemaal in orde, dan wordt de locatie voorzien van een locatiesticker met barcode. “Na de proefzending was ik meteen enthousiast,” vertelt Dennis van der Togt, eigenaar San Reklame. “Ik ben inmiddels groot voorstander van nachtdistributie. Niet alleen voor doordeweeks, maar ook voor het weekend. Wat ik op vrijdagmiddag bestel, heb ik zaterdagochtend in huis zodat ik alvast vooruit kan werken voor de week erop. De nachtdistributie is wat mij betreft zeker een aanrader voor iedere ondernemer.”

Meer weten over de nachtdistributie? Bel ons 075 – 6470670!
Of vraag ernaar bij je accountmanager.