Corona update

Laatste update: woensdag 25 maart 2020

Beste klant,

Tot op heden hebben we geen grote hinder ondervonden bij het ontvangen van goederen, het verwerken van orders of het uitleveren van uw bestellingen. Mocht er onverhoopt toch wat veranderen en heeft dit invloed op uw reguliere bestellingen, dan brengen we u persoonlijk op de hoogte van deze veranderingen.

Bij Vink VTS staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers voorop. Wij houden dan ook de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten.

Dat betekent dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

  1. Op al onze locaties hebben wij de nodige hygiënemaatregelen genomen. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen en afstandhouden. 
  2. Medewerkers die vanuit huis kunnen werken, doen dit ook. Dit heeft geen invloed op onze bereikbaarheid en de orderverwerking. U kunt ons nog altijd bellen en mailen voor vragen of voor het plaatsen van orders zoals u dat gewend bent. Uiteraard kunt u natuurlijk ook via onze webshop blijven bestellen. 
  3. Tot nader order ontvangen wij geen klanten op onze locaties. Ook zullen onze medewerkers geen klantbezoeken afleggen. Contact zal voorlopig verlopen via mail, telefoon en internet.
  4. Leveranciers kunnen gewoon goederen bij ons afleveren en/of komen ophalen. Alleen zullen wij dit zelf laden en lossen. Ook hebben leveranciers tijdelijk geen toegang tot ons pand. Beide maatregelen zijn bedoeld om persoonlijk contact te beperken. 

We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze collega’s die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Heeft u verdere vragen, neem gerust contact op: 075-6470670 of stuur een mail naar vink.vts@nl.vink.com