LET OP: Vandaag zijn wij vanaf 15:30 uur gesloten.

DIGITAAL

PRINTMEDIA, LAMINATEN EN MEER

Digitaal categorieën

TOONAANGEVENDE PRINTMEDIA

Ons uitgebreide assortiment digitale printmedia bestaat uit zelfklevende folies, laminaten en meer van de toonaangevende fabrikanten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op grootformaat printers.

Of je nu op zoek bent naar duurzaam gegoten vinyl voor car wrapping of een speciaal laminaat voor vloer signing. Wij hebben voor elke toepassing een geschikt product in ons assortiment. Van gegoten tot polymeer en monomeer. En wat dacht je van printmedia voor banners en window graphics? Bekijk ons uitgebreide aanbod en vergeet de accessoires zoals sjablonen en applicatietape niet.

VERSCHIL IN DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Monomere media wordt gebruikt voor interieur toepassingen, standbouw en kortlopende buitenbeletteringen.

Polymere media wordt gebruikt voor middellange buitentoepassingen op vlakke en licht gebogen ondergronden zoals reclameborden of zuilen en vlakke delen van voertuigen.

Gegoten media wordt gebruikt voor autobelettering en belettering waarbij een lange levensduur gewenst is.

Teamwerk: Digitaal

DE PUNTJES OP DE I

START MET BELETTERINGSTECHNIEK

Kennisbank

CARWRAP

Wil je een luxe auto wrappen in een exclusieve kleur of een logo verwerken op bedrijfsauto's? Wij leggen je graag de mogelijkheden van carwrapfolie uit.

SNIJFOLIES

Wanneer gebruik je welke folie? Wat is verschil in duurzaamheid, kwaliteit en prijs? Wanneer gebruik je gegoten snijfolie en wanneer gewalste plotterfolie? Wij leggen het je graag uit.