LET OP: tijdens de feestdagen hebben we aangepaste levertijden. Bekijk ze hier.

DIGITAAL

PRINTMEDIA, LAMINATEN EN MEER

Digitaal categorieën

TOONAANGEVENDE PRINTMEDIA

Ons uitgebreide assortiment digitale printmedia bestaat uit zelfklevende folies, laminaten en meer van de toonaangevende fabrikanten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op grootformaat printers.

Of je nu op zoek bent naar duurzaam gegoten vinyl voor car wrapping of een speciaal laminaat voor vloer signing. Wij hebben voor elke toepassing een geschikt product in ons assortiment. Van gegoten tot polymeer en monomeer. En wat dacht je van printmedia voor banners en window graphics? Bekijk ons uitgebreide aanbod en vergeet de accessoires zoals sjablonen en applicatietape niet.

WRAPPING MET DIGITALE PRINTMEDIA

Teamwerk: Digitaal

 • Totale printoplossing voor De Tintmanfolies
  Totale printoplossing De Tintmanfolies Epson Kala Printer Laminator

  Eind augustus hebben wij Iwan van De Tintmanfolies voorzien van hun eerste totale print oplossing. De Epson 80600 grootformaat printer (inclusief Onyx software) in combinatie met de Kala Mistral 1650 laminator.


  Naast de jarenlange ervaring in carwrap en autoruiten tinten, hebben zij nu de weloverwogen beslissing genomen om hun core business ook uit te breiden met print projecten.


  Iwan, heel veel succes met de uitbreiding van je dienstenpakket waarbij je nieuwe aanwinsten de perfecte aanvulling zijn. En uiteraard bedankt dat wij jullie hebben mogen adviseren met onze actuele kennis en ervaring.


  Wist je dat we een ook speciale Colour Management training in ons training programma hebben? Ontwikkeld en gegeven door onze eigen technische experts >> Training Colour Management - Printen op groot formaat

  Lees meer »
 • Drytac PolarGrip printfolie op deze kart
  Drytac PolarGrip printfolie voor deze kart

  Reken maar dat de printfolie op deze kart blijft plakken. Voor de print heeft Client Catcher Drytac PolarGrip gebruikt. Ze hebben verschillende merken geprobeerd en deze folie heeft voor deze toepassing een positief resultaat geleverd.


  Client Catcher, fijn dat we jullie mochten adviseren bij het vinden van een geschikt product.


  DRYTAC Polar® Grip printfolie is zeer goed vervormbaar en voor zowel voor indoor als outdoor toepassingen geschikt. Zelfs op ‘moeilijke’ oppervlakken, zoals grove baksteen muren en beton. Maar ook voor motorcross stickers op helmen/onderdelen en in dit geval een kart.


  Uitgevoerd door:
  Client Catcher
  Gebruikte producten: Drytac PolarGrip HT White Matte 1524x50,0m

  Lees meer »
 • Volledige wrap verkoopwagen
  Volledige wrap verkoopwagen

  Dit is een keer wat anders dan een carwrap. Deze verkoopwagen van Slagerij Ultee is van binnen en buiten volledig gewrapt door Isidoro Signing.


  De full colour kleuren komen enorm goed uit op de Avery Dennison MPI2004 printfolie, dus zal goed opvallen op de markt. In de wagen is rust gecreëerd met Bodaq LS103 en NS703 interieurfolie.


  Uitgevoerd door: Isidoro Signing
  Gebruikte producten:
  Avery MPI2004 HOP Wit Glans Perm EA 1520x50,0m
  BODAQ Interior Film LS103 Black Picta 1220mm
  BODAQ Interior Film NS703 Light Cement 1220mm

  Lees meer »
 • Full wrap ID.Buzz hippiebus
  Full wrap ID.Buzz hippiebus

  Peace & Love. Daar is het welbekende busje weer en deze keer volledig in een modern hippie jasje gewrapt. Dit handgetekende design is heel gaaf door WRAPFANATICS met gegoten printfolie van Avery Dennison toegepast op deze Volkswagen ID.Buzz.


  Hiervoor heeft WRAPFANATICS de Avery MPI1105 gecombineerd met Avery DOL 1480 mat laminaat en Avery MPI 2004 met Avery DOL 2460 glans laminaat. 

  Lees meer »
 • Truck Wrap 3M Combi
  Truck Wrap 3M Combi

  Hoe gaaf is deze truck geworden? In opdracht van Volvo Trucks Nederland hebben Wrapmyride en Vermeulen Reclame dit speciale ontwerp toegepast om de luchtweerstand op de truck weer te geven.

   


  De wrap hebben zij gerealiseerd met een 3M combi van wrapping film (3M 2080-M22) en printmedia (3M IJ280) met een laminaat (3M 8428G).

  Uitgevoerd door: Wrapmyride

  Lees meer »

DE PUNTJES OP DE I

START MET BELETTERINGSTECHNIEK

Kennisbank

CARWRAP

Wil je een luxe auto wrappen in een exclusieve kleur of een logo verwerken op bedrijfsauto's? Wij leggen je graag de mogelijkheden van carwrapfolie uit.

SNIJFOLIES

Wanneer gebruik je welke folie? Wat is verschil in duurzaamheid, kwaliteit en prijs? Wanneer gebruik je gegoten snijfolie en wanneer gewalste plotterfolie? Wij leggen het je graag uit.