Let op: 26 en 27 mei zijn wij gesloten. Orders die geplaatst worden op 25 mei worden 30 mei geleverd.

DTEC anti-steenslagfolie

Echt keigoed.

Paint Protection Film van DTEC

De DTEC 261 PU PPF is een taai-elastische en transparante polyurethaan-steenslagfolie die de lak op de carrosserie beschermt, onder andere tegen beschadiging door steenslag, zuren, zout, olie en vogelpoep. Daarom wordt de folie vaak op de kwetsbare zones van de auto aangebracht. Maar het volledig wrappen van de auto is ook zeker mogelijk.

Voordelig alternatief

Paint Protection Film van Dtec is nieuw in het assortiment opgenomen, naast de PPF’s van Avery Dennison en 3M. Dtec PPF heeft het voordeel dat de prijsstelling zeer interessant is, zeker afgezet tegen de bewezen kwaliteit. Met andere woorden: DTEC PPF is een voordelig alternatief voor de A-merken in de markt.

Zelfhelende folies

Het bijzondere aan deze folie? Hij is zelfhelend na verwarming. Krassen verdwijnen als je de folie met een föhn verhit. En met een dikte van 195µ en een polyester backing is deze folie zeer goed te verwerken op snijsystemen.

Plakken zonder naden

DTEC PPF heeft een levensduur van 8 jaar en is zeer geschikt voor 3D-vervormingen. Bovendien wordt de folie geleverd in een breedte van 152cm. Daarmee bedek je een complete motorkap uit één stuk, zonder naden.​

Heb je vragen over carwrap folie?

Altijd persoonlijk contact

vink.vts@nl.vink.com
075 - 6470670