Let op: 26 en 27 mei zijn wij gesloten. Orders die geplaatst worden op 25 mei worden 30 mei geleverd.

VINK VTS ORGANISEERT INTERIEUR FESTIVAL

DATUM: 20 mei 2022
TIJD: 11:00 - 19:00 uur
LOCATIE: Industrieweg 38, 1521 NE, Wormerveer

 

SAVE THE DATE

Interieurspecialisten opgelet. Noteer vrijdag 20 mei 2022 in jullie agenda en houd de hele dag vrij voor een speciale dag geheel gericht op interieur en zelfklevende folie. Vink VTS nodigt alle interieurspecialisten van Nederland uit voor het Interieur Festival. Van signmakers en interieurarchitecten tot schilders, iedereen is welkom.

Het Interieur Festival heeft een goed gevuld programma. Hierbij kun je denken aan presentaties van de nieuwste trends en ontwikkelingen, het geven van diverse training previews in samenwerking met Appcademy en uiteraard zijn er meerdere folies en systemen ter plekke te bekijken. Verbreed jouw interieur kennis waardoor je jouw klanten nog beter kunt adviseren.

PROGRAMMA

 • AVERY ORGANOID

  Authentiek, 100% duurzaam, verbondenheid met de natuur en onbehandelde natuurlijke materialen. Maak kennis met Organoid Natural Surfaces en haal de natuur in huis. Organoid bestaat uit handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant die unieke en op de natuur geïnspireerde ontwerpmogelijkheden bieden voor ieder interieur. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen, biedt de Organoid serie een ervaring die bijna alle zintuigen prikkelt.

 • 3M-DI NOC

  Vraag Bert Schreuder van 3M het hemd van het lijf met al je vragen over interieurfolie en de toepassingen. De interieurfolies van 3M DI-NOC zijn perfect voor het restylen of renoveren van het interieur. Van deuren, wanden en liften tot meubels, balies en keukens. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren zoals houtnerf, textiel, metaal en effen kleuren.

 • ACRYLIC COUTURE (11.00 - 14.00 UUR)

  Carla Giesen presenteert Acrylic Couture. Dit is een zuiver gegoten kwaliteit Acrylaat met inlays van bijvoorbeeld koperdraad, edelmetaaldeeltjes en natuurlijke inlays zoals donsveertjes. Deze handgeproduceerde acrylaat platen zijn al kunstwerken op zich, helemaal wanneer ze stijlvol worden toegepast in een interieur of als design object. Een echte design kunststof dus.

 • APPCADEMY TRAININGSINTRODUCTIE (11.00 - 17.00 UUR)

  Appcademy is expert op het gebied van folietoepassingen en heeft trainingen ontwikkeld voor allerlei werkgebieden. Maak tijdens het festival kennis met de training interieurfolie plakken. Appcademy geeft een introductie van de training. Je kunt je zelfs ter plekke aanmelden voor de gehele training. Word folie expert!

 • BODAQ INTERIEURFOLIE

  Begin dit jaar hebben we ons Bodaq interieurfolie assortiment uitgebreid tot ruim 200 kleuren en dessins. Tijdens het festival kun je met al je vragen terecht bij Burhan Kotel. Hij adviseert je graag over de kenmerken van de folies en de uiteenlopende mogelijkheden.

 • SI’BON

  SI’BON is dé overkoepelende organisatie voor de gehele signbranche en behartigt de belangen van de aangesloten bedrijven op vele vlakken.

 • AVERY SQUID RAAMTEXTIEL

  Nieuw in de wereld van interieur is Avery Squid. Dit is een zelfklevend (bedrukbaar) interieur raamtextiel voor toepassing op glazen ramen, glasdeuren en glazen (scheidings)wanden. De perfecte combi van privacybescherming, zonwering en een aantrekkelijk design. Voel en bekijk de Squid serie tijdens een demo en neem een sample mee naar huis.

 • FLEXXS NAADLOOS BEHANG VERLIJMEN

  Interesse in perfect naadloos behangen? Dat snappen wij helemaal want de populariteit groeit enorm. Grijp je kans en leer van de tips & tricks die je krijgt van Dinesh Hirasingh van Flexxs tijdens een demo.

 • FOLIES PRINTEN

  Tijdens het festival draaien onze printers op volle toeren. Wil je verschillende printers in actie zien en vergelijken? Dit is je kans! We geven de hele dag demo’s van onze Mutoh, Roland en Epson printers. Onze systeemspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden.

 • FOLIES SNIJDEN

  De printers in actie gezien? Loop door naar onze snijsystemen en krijg een demo van de Summa snijplotter. Er wordt een Summa demo gegeven door onze systeemspecialisten.