Gelaatsbescherming

 Levertijd op aanvraag 

Gelaatsbescherming voor uw hele gezicht, zowel de ogen, neus als de mond. Voor de mondmaskers is er het handige hulpmiddelzodat de elastieken niet strak achter uw oren hoeven te zitten.

Deze face shield geeft bescherming voor de ogen en mond, het voorkomt hierdoor besmettingscontact. De face shield is een heldere, krasbestendige, wegwerp gezichtsmasker gemaakt van een heldere Petg. 5 stuks per pak.

Deze mondkapjes beschermen uzelf, uw medewerkers, klanten en bezoekers. Deze wegwerp mondkapjes zijn vervaardigd uit een 3-laags zacht en soepel non-woven v.z.v. melt blown. Ze zijn non-steriele, pluisvrij en huidvriendelijk en geeft een hoog draagcomfort.

Dankzij dit handige hulpmiddel zit een mondkapje een stuk prettiger. U bevestigd het simpelweg aan de achterzijde van uw hoofd, hierbij is zelf te bepalen hoe strak u het mondkapje wilt hebben. 200 stuks per pak.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze producten? Voor de actuele beschikbaarheid en de levertijd kunt u contact met ons opnemen.