Hygiene zuilen en dispensers

 Levertijd op aanvraag 

Desinfectie no touch dispensers en zuilen. Een praktische oplossing voor uw bezoekers en medewerkers. Met de no touch dispensers kun je je handen desinfecteren, gemakkelijk, hygiënisch & veilig. Geschikt voor kantoren, winkels, restaurants, scholen, etc. Keuzes uit foam, spray en gel dispensers. De hygiëne display aluminium is op aanvraag te personaliseren met uw eigen ontwerp. Voor advies en vragen neem contact met ons op.

Deze hygiëne station met No Touch desinfectie dispenser is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijke worden nageleefd, en dat daarnaast de communicatie met medewerkers en of bezoekers verbeterd.Na te vullen met deze navulling.

De combinatie van een No Touch desinfectie dispenser en een A4 kliklijst. Deze combinatie is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijk worden nageleefd, en dat daarnaast de communicatie met medewerkers en of bezoekers verbeterd. Na te vullen met deze navulling.

Deze handige aluminium hygiëne display zorgt ervoor dat bezoekers bij binnenkomst gelijk hun handen desinfecteren in 4 stappen. De desinfectie meubels zijn volledig te personaliseren in eigen huisstijl en zijn door het stevige materiaal zeer duurzaam in gebruik.

Deze zuil is voorzien van een no-touch dispenser, dus super hygiënisch. Navulbaar met onze 80% alcoholgel.
De zuil is compleet van RVS, u biedt uw klanten de optimale veiligheid. Onmisbaar in elke werkomgeving. Na te vullen met deze navulling.

Deze No Touch desinfectie dispenser is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijk worden nageleefd, en dat daarnaast de communicatie met medewerkers en of bezoekers verbeterd. De dispenser kan gemakkelijk worden gemonteerd aan de wand. Na te vullen met deze navulling.

Desinfectie Handalcohol Spray

Desinfecteermiddel voor de handen. Met 80% alcohol.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze producten? Voor de actuele beschikbaarheid en de levertijd kunt u contact met ons opnemen.