LET OP: Donderdag 18 en vrijdag 19 mei zijn wij gesloten. Plaats je bestelling woensdag 17 mei. Dan leveren we op maandag 22 mei.

INTERIEURFOLIE

DÉ IDEALE RESTYLE OPLOSSING

INTERIEURFOLIE IS ENORM POPULAIR

Het interieur restylen blijft onverminderd populair. Met interieurfolie geef je woon-, werk- en leefomgevingen snel en eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. Zonder breekwerk geef je klanten de mogelijkheid om hun interieur te vernieuwen. Van redesign tot renovatie en nieuwbouw, de mogelijkheden zijn oneindig.

Onze interieurfolies zijn eenvoudig, toegankelijk én betaalbaar. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 200 kleuren, dessins en prints. Van goud tot hout en van leer tot beton. We bieden advies op maat en geven persoonlijke trainingen.

Interieurfolie is stevig, zelfklevend vinyl en wordt ook wel plakfolie genoemd. De folies zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op vlakke of licht gebogen ondergronden. Door de hoge kwaliteit is de folie te verwarmen waardoor je het kunt vervormen en plakken op verschillende ondergronden zoals rondingen, over hoekjes, sierlijsten en inkepingen.

DE VOORDELEN VAN INTERIEURFOLIE

SNELLE REALISATIE | MAKKELIJK AANBRENGEN | HOGE SLIJTVASTHEID | PERFECTE AFWERKING | 200+ KLEUREN & DESSINS

Teamwerk: Interieur

 • Restyle de trap met interieurfolie
  Restyle de trap met interieurfolie

  Wist je dat interieurfolie zo veelzijdig is, dat je er ook een binnentrap mee kunt restylen? CQ Tinting heeft hiervoor gebruik gemaakt van Bodaq interieurfolie. De treden van de trap zijn met DM801 gewrapt en de zijschotten met SMT01. Check deze Bodaq interieurfolies via de blog op onze website via de link hieronder of via de link in bio.


  Review: "Erg fijn te monteren en goede hechting!"
   

  Lees meer »
 • Upgrade voetbalkantine met Interieurfolie
  Upgrade voetbalkantine met Interieurfolie

  De sporters van FC Gulpen kunnen voortaan in stijl door naar de derde helft in deze gemoderniseerde voetbalkantine. Deze heeft door ALL IN ONE Reclame een upgrade gekregen met PZ904 Solvit Dark interieurfolie met houtstructuur van Bodaq. Zo blijkt weer hoe allround interieurfolie is. Bekijk de voor-foto in de media gallery.

   

   

  Review: "Heel mooi project! Met behulp van de makkelijk te verwerken Bodaq interieurfolie, een heel mooi eindresultaat."

  Uitgevoerd door: 

  Lees meer »
 • Interieurfolie grijsgroen is populair
  Interieurfolie grijsgroen is populair

  Wist je dat grijsgroen een van de populaire kleuren is voor een keukenwrap naast matzwart? Dat begrijpen wij wel, want deze keuken is weer zo goed als nieuw met Bodaq S212 interieurfolie. Heel strak uitgevoerd door WrapixNL. En wat een contrast met de ‘oude’ keuken (zie media gallery).

   

   

  Review: "Mooi product dat strak op de ondergrond blijft zitten."

  Uitgevoerd door: WrapixNL
  Gebruikte Vink VTS product(en):
  BODAQ Int

  Lees meer »
 • Lederlook wandkast met Bodaq
  Lederlook wandkast met Bodaq

  Je kunt heel eenvoudig en snel een luxe nieuwe uitstraling creëren met interieurfolie. Dat zie je wel aan deze kastenwand, die weer als nieuw is met een stijlvolle leather look. De kast is door WrapixNL volledig gewrapt met de Camel Grained Leather interieurfolie van Bodaq.

   


  Bodaq® Interieurfolie is een hoogwaardige kwaliteit zelfklevende folie bijzonder geschikt voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Het interieur restylen blijft onverminderd populair. Met interieurfolie geef je woon-, werk- en leefomgevingen snel en eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. Zonder breekwerk geef je klanten de m

  Lees meer »
 • Avery MPI Keukenwrap
  Avery MPI keukenwrap Vink VTS

  Uitgevoerd door: Y-sign reclame
  Gebruikte Vink VTS product(en):
  Avery MPI2804 Wit Glans Perm Grey EA 1520x50,0m
  Avery DOL2880 Matt Laminate 1600x50,0m
  Roland TrueVis VG3-640

  Review: "De print is subliem en mooi. De folie laat zich makkelijk en mooi om de te beplakken deurtjes heen plakken."

  Lees meer »

INTERIEURFOLIE

PLAKKEN

GA VOOR HET BESTE RESULTAAT!

Interieur toepassingen

KEUKENWRAP

Met zelfklevende interieurfolie geef je keukens snel en efficiënt een nieuwe uitstraling. Het grote voordeel van wrappen is dat de folie stootvast en afneembaar is. Je kunt de folie zelfs gebruiken voor het aanrecht. Wrap de volledige keuken in iedere mogelijke kleur of dessin en creëer een persoonlijke look. Het wrappen van de keuken is dé voordelige optie voor een nieuwe keuken. De interieurfolies van Bodaq en 3M DI-NOC zijn hier perfect voor.

WANDEN & PANELEN

Geef ruimtes een unieke uitstraling. Wist je dat het wrappen van wanden en panelen vaak een betere optie is dan schilderen of behangen? Kies een folie met betondessin voor een industriële look of haal de natuur in huis met een warme houten muur die niet van echt te onderscheiden is. Marmer creëert een chique effect en effen kleuren zijn tijdloos. Onze wandfolies zijn slijtvast en makkelijk afneembaar waardoor het veel in ziekenhuizen wordt toegepast. De folies hebben een voelbare stuctuur waarmee je diepte en sfeer geeft aan een interieur.

SANITAIR

Onze interieurfolies zijn onderhoudsvriendelijk, waterafstotend, slijtvast en de naden kunnen worden geseald. Hierdoor is ook de volledige badkamer geschikt om te restylen met interieurfolie. De badkamermeubels, de muren en zelfs het sanitair zoals bad en douche kunnen beplakt worden met een nieuwe kleur of dessin. Interieurfolie is enorm veelzijdig en vele malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe badkamer en daardoor een ideaal alternatief, zowel zakelijk als particulier.

MEUBELWRAP

Is je klant uitgekeken op zijn meubels? Creëer een ‘nieuwe’ inrichting door meubels te voorzien van interieurfolie. Door het wrappen van meubels met een nieuwe kleur of dessin zorg je voor een compleet nieuwe look. Denk ook aan winkelinrichtingen in herkenbare huisstijl. De mogelijkheden voor meubelwrapping zijn uiteenlopend met onze interieurfolies.