LET OP: op dit moment ervaren wij problemen met onze webshop. Probeer het later nog eens of bel ons. Bedankt voor je begrip!

INTERIEURFOLIE

DÉ IDEALE RESTYLE OPLOSSING

INTERIEURFOLIE IS ENORM POPULAIR

Het interieur restylen blijft onverminderd populair. Met interieurfolie geef je woon-, werk- en leefomgevingen snel en eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. Zonder breekwerk geef je klanten de mogelijkheid om hun interieur te vernieuwen. Van redesign tot renovatie en nieuwbouw, de mogelijkheden zijn oneindig.

Onze interieurfolies zijn eenvoudig, toegankelijk én betaalbaar. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 200 kleuren, dessins en prints. Van goud tot hout en van leer tot beton. We bieden advies op maat en geven persoonlijke trainingen.

Interieurfolie is stevig, zelfklevend vinyl en wordt ook wel plakfolie genoemd. De folies zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op vlakke of licht gebogen ondergronden. Door de hoge kwaliteit is de folie te verwarmen waardoor je het kunt vervormen en plakken op verschillende ondergronden zoals rondingen, over hoekjes, sierlijsten en inkepingen.

DE VOORDELEN VAN INTERIEURFOLIE

SNELLE REALISATIE | MAKKELIJK AANBRENGEN | HOGE SLIJTVASTHEID | PERFECTE AFWERKING | 200+ KLEUREN & DESSINS

Teamwerk: Interieur

INTERIEURFOLIE

PLAKKEN

GA VOOR HET BESTE RESULTAAT!

Interieur toepassingen

KEUKENWRAP

Met zelfklevende interieurfolie geef je keukens snel en efficiënt een nieuwe uitstraling. Het grote voordeel van wrappen is dat de folie stootvast en afneembaar is. Je kunt de folie zelfs gebruiken voor het aanrecht. Wrap de volledige keuken in iedere mogelijke kleur of dessin en creëer een persoonlijke look. Het wrappen van de keuken is dé voordelige optie voor een nieuwe keuken. De interieurfolies van Bodaq en 3M DI-NOC zijn hier perfect voor.

WANDEN & PANELEN

Geef ruimtes een unieke uitstraling. Wist je dat het wrappen van wanden en panelen vaak een betere optie is dan schilderen of behangen? Kies een folie met betondessin voor een industriële look of haal de natuur in huis met een warme houten muur die niet van echt te onderscheiden is. Marmer creëert een chique effect en effen kleuren zijn tijdloos. Onze wandfolies zijn slijtvast en makkelijk afneembaar waardoor het veel in ziekenhuizen wordt toegepast. De folies hebben een voelbare stuctuur waarmee je diepte en sfeer geeft aan een interieur.

SANITAIR

Onze interieurfolies zijn onderhoudsvriendelijk, waterafstotend, slijtvast en de naden kunnen worden geseald. Hierdoor is ook de volledige badkamer geschikt om te restylen met interieurfolie. De badkamermeubels, de muren en zelfs het sanitair zoals bad en douche kunnen beplakt worden met een nieuwe kleur of dessin. Interieurfolie is enorm veelzijdig en vele malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe badkamer en daardoor een ideaal alternatief, zowel zakelijk als particulier.

MEUBELWRAP

Is je klant uitgekeken op zijn meubels? Creëer een ‘nieuwe’ inrichting door meubels te voorzien van interieurfolie. Door het wrappen van meubels met een nieuwe kleur of dessin zorg je voor een compleet nieuwe look. Denk ook aan winkelinrichtingen in herkenbare huisstijl. De mogelijkheden voor meubelwrapping zijn uiteenlopend met onze interieurfolies.