Let op! Gewijzigde openingstijden: 13 mei en 14 mei zijn wij gesloten. Orders geplaatst op 12 mei worden 17 mei geleverd.

Interieurfolie: restylen in een handomdraai zonder breekwerk

Met de interieurfolies van Vink VTS krijgen woon-, werk- en leefomgevingen in een handomdraai een compleet nieuw gezicht. Werken met interieurfolies geeft uw ambacht een compleet nieuwe dimensie en de mogelijkheden zijn oneindig. Met een ruim assortiment van meer dan 200 designs, advies op maat en zelfs trainingen bent u er klaar voor om de interieurwereld van uw klanten op een hoogwaardige, innovatieve en toekomstbestendige manier mooier te maken. Of het nu gaat om restyling, renovatie, verfraaiing of nieuwbouw. De interieurfolies van Vink VTS maken het leuk, bereikbaar én betaalbaar.

Voordelen interieurfolie

  • Goed verwerkbaar I Deze high-end interieurfolies maken het mogelijk 2D- én 3D-oppervlakken te restylen.
  • Sterk I De folies zijn: krasvast, UV-bestendig, waterbestendig, hittebestendig tot 110 graden celcius en hebben een B1 brandcertificering.
  • Snel | De metamorfose van een kantoorruimte of hotelkamer is binnen een dag gerealiseerd.
  • Voordelig | De totaalkosten zijn niet vergelijkbaar met traditionele bouw- en breek werkzaamheden.
  • Zonder overlast | Folie plakken is schoon werk en het ruikt niet.
  • Duurzaam | Meubilair krijgt een tweede leven dankzij de lang houdbare folies.

Inspiratie

Van meubels en wanden tot aan kozijnen en trappenhuizen. Met de interieurfolietoepassingen krijgt interieur een nieuw leven en een unieke uitstraling. Verrassend, betaalbaar en duurzaam!

Gang voor

Gang na

Kantoor voor

Kantoor na

Interieurfolie door Toon de Jong Reklame

Toon de Jong Reklame wordt op het moment geleidt door de tweede generatie; Jeroen de Jong. Naast zeefdruk, digital printing en signing bieden ze ook interieurdecoratie aan. Interieurfolie is er in de laatste jaren van het bedrijfsproces bijgekomen. Bij Toon de Jong Reklame werd naadloosbehang en glassdecor al aangeboden. Nu kunnen ze een klant het gehele interieurassortiment aanbieden.

"Wat vaak meespeelt is dat je door het toepassen van interieurfolie de kosten beperkt, terwijl er een compleet nieuwe beeld ontstaat. Het is een schoon proces zodat niet de hele zaak dicht hoeft en stofvrij gemaakt moet worden." - Jeroen de Jong

Vooral de laatste tijd hebben deze voordelen de zakelijke markt de keuze doen maken om te werken met interieurfolie. Het werk daarin is heel divers; van een enkele deur tot entree's, balies en bureau's. "De vele mogelijkheden van interierfolie zijn vaak niet bekend bij de MKB'er en dat is erg jammer!" aldus Jeroen de Jong.

Toon de Jong Reklame is al jaren lang vast klant bij Vink VTS. Vanuit beide partijen helpen we elkaar door mee te denken en opties te bespreken. Ook toen Toon de Jong Reklame dit nieuwe pad insloeg en met interieurfolie ging werken stond Vink VTS altijd voor ze klaar om advies te geven of om mee te gaan naar een klant om een juiste offerte uit te kunnen brengen.

Wilt u meer weten over interieurfolie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u advies op maat of wilt u een bezoek brengen aan ons Experience Centre? Alles is mogelijk. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met u op.

Of bel met een van onze specialisten voor vrijblijvend advies

John Overbeek

T: +316 - 20 01 47 02

Altijd persoonlijk contact
Wij geven je persoonlijk advies op maat
Jarenlange ervaring
Onze professionals zitten al jaren in het vak
Vandaag besteld, morgen in huis
Besteld voor 17.30, de volgende werkdag in huis