LET OP: tijdens de feestdagen hebben we aangepaste levertijden. Bekijk ze hier.

NIEUWS & KENNIS

WE DELEN ALLES

Nieuws & Kennis

 1. Full wrap Caddy bedrijfswagen

  Full wrap Caddy bedrijfswagen

  Check even deze gave Caddy. Zo’n bedrijfswagen wil jij toch ook? De wrap is uitgevoerd door Statement Carwrap en dit is een van de winnende projecten van onze 3M winactie. Voor de wrap heeft Statement Carwrap de 3M Kelly Green Gloss wrap film gebruikt, die een perfecte match is met het logo van de klant.


  Statement Carwrap: “De klant was direct verkocht toen hij de kleur Gloss Kelly green zag! Deze kleur klopte perfect met de keur van zijn logo. De folie is fijn te verwerken en heeft een mooie glans.”


  Mooi werk Statement Carwrap!


  Uitgevoerd door: Statement Carwrap
  Gebruikte producten: 3M 2080-G46 Kelly Green Gloss 1524mm

  Lees meer »
 2. Investeren met M&R voor passie en vakmanschap

  Investeren met M&R voor passie en vakmanschap

  Investeren in de toekomst met techniek en vakmanschap. Dat is wat Fox Originals doet met de aanschaf van de M&R Gauntlet 4. De nieuwste zeefdruk carrousel van M&R met maar liefst 16 kleuren. En de eerste die in Europa geïnstalleerd is.


  Met de M&R Gauntlet 4 kan Fox Originals op hoog niveau unieke prints drukken door de vele mogelijkheden die standaard onderdeel zijn van dit systeem. Uiteraard kunnen de operators het naar wens verder finetunen. Samen met het team van Fox hebben we de passie voor zeefdruk techniek en creativiteit gecombineerd met vakmanschap en investeren in de toekomst.

  Lees meer »
 3. Nieuw in ons assortiment: Fedrigoni-Ritrama Zeefdruk Folie

  Nieuw in ons assortiment: Fedrigoni-Ritrama Zeefdruk Folie

  Op basis van onderzoek onder diverse leveranciers, hebben wij de zeefdruk folie van Fedrigoni-Ritrama toegevoegd aan ons zeefdruk productassortiment. Met de komst van Fedrigoni-Ritrama nemen wij afscheid van de zeefdruk producten van Avery Dennison en Mactac, waarvan de productie binnenkort helaas stopt. De producten blijven uit onze voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt. 


  Ben je benieuwd naar de producten van Fedrigoni-Ritrama? Dat snappen we heel goed. Vraag een gratis sample aan via deze link.


  Uiteraard zijn deze producten al beschikbaar in onze webshop en uit voorraad leverbaar. Wil je meer weten over het merk Fedrigoni-Ritrama en de verwerking van de producten? Ons team staat persoonlijk voor je klaar en geeft je graag advies.

   

  Lees meer »
 4. 3 nieuwe machines voor v/d Pol Bedrijfskleding & Reclame

  3 nieuwe machines voor v/d Pol Bedrijfskleding & Reclame

  Ton heeft bij Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame maar liefst 3 nieuwe machines afgeleverd. Met deze nieuwe machines kunnen zij hun klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van reclame en belettering.


  Er is gekozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Epson SC-80600 printer, de Summa S Class 2 T160 snijplotter en de Kala Mistral 1650 laminator.


  Wij wensen Nelson en zijn team Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame heel veel succes met deze nieuwe aanwinsten.


  Geleverd aan: Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame
  Geïnstalleerde machines:
  Epson SureColor SC-S80600
  Summa S Class 2 160T
  Kala

  Lees meer »
 5. Summa F1612 voor JD Sign Productions

  Summa F1612 voor JD Sign Productions

  Het team van JD Sign Productions heeft een kwaliteitsslag kunnen maken door de Summa F1612 vlakbed snijplotter, die Jaball samen met ons team Service & Support heeft geleverd en geïnstalleerd.


  Hiermee kunnen zij hun productie nog verder opschalen en hun klanten van dienst zijn voor de mooiste projecten.


  JD Sign Productions, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel succes met jullie nieuwe aanwinst.


  Geleverd aan: JD Sign Productions
  Geïnstalleerde machine: Summa F1612 Vlakbed snijplotter

  Lees meer »
 6. Tijd voor een nieuw Roland systeem na 12 jaar trouwe dienst

  Tijd voor een nieuw Roland systeem na 12 jaar trouwe dienst

  Na 12 jaar trouwe dienst was het tijd om het oude Roland Print & Cut systeem van Reclamestudio van Olst te vervangen voor een nieuwe. Ze zijn altijd tevreden geweest over Roland, dus de keuze voor een nieuw Roland systeem was snel gemaakt. Op basis van het advies van John is het de Roland VG-3 640 geworden, een slag breder dan ze eerst hadden. Ze zijn super tevreden over de kwaliteit van de printer


  Bedankt voor jullie vertrouwen in ons advies en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de installatie. Veel succes met jullie nieuwe aanwinst.


  Geleverd aan: Reclamestudio van Olst
  Geïnstalleerde machine: Roland TrueVis VG3-640 Print & Cut +Take Up

  Lees meer »
 7. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen

  Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen

  Bij Vink VTS staat teamwerk centraal. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, beurzen of speciale acties, we doen het samen. In onderstaande video stellen we ons team graag aan je voor.

   

  Lees meer »
 8. Trendy keukenwrap met linnen/hout look

  Trendy keukenwrap met linnen/hout look interieurfolie

  Wat een mooi project om het nieuwe jaar mee te starten. De eindklant wilde de keukenruimte lichter maken en dat is met deze transformatie door Stijlvolwrappen.nl goed gelukt.


  Voor deze keukenwrap is een combinatie gemaakt van Bodaq interieurfolie. De W923 Latos is een perfecte match bij de S128 Linen en past helemaal bij de laatste trends voor een harmonieus interieur.


  Stijlvolwrappen.nl: “De interieurfolie van Bodaq werkte erg prettig en de afwerking was perfect door de structuur waardoor de hoekjes enorm strak zijn geworden.”


  Bedankt dat we onderdeel mochten zijn van jullie succesvolle start afgelopen jaar Stijlvolwrappen.nl.


  Uitgevoerd door: Stijlvolwrappen.nl
  Gebruikte producten:
  BODAQ Interior Film W923

  Lees meer »
 9. Installatie Summa F1612 snijtafel

  Installatie Summa F1612 snijtafel

  Peter en Björn van SignTastic Visuele Communicatie zijn blij met hun nieuwe aanwinst, de Summa F1612 snijtafel, die heel wat werk uit handen neemt.


  Wij wensen het team van SignTastic Visuele Communicatie veel succesvolle projecten en danken hen voor het vertrouwen in Vink VTS.


  Geleverd aan: SignTastic Visuele Communicatie
  Geïnstalleerde machine: Summa F1612 Vlakbed snijplotter

  Lees meer »
 10. Het verschil tussen slepend en tangentieel snijden

  Het verschil tussen slepend en tangentieel snijden uitgelegd

  De technologie van de snijplotter


  Wie met een snijplotter werkt weet dat er twee soorten messen zijn, maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee methodes van snijden? En welk soort mes wordt voor welk soort project en materiaal gebruikt? In deze blog leggen we je uit wat het verschil is tussen de sleepmes en de tangentieel mes technologie.

  Sleepmes technologie

  Lees meer »