Bezoek ons op de Sign & Print Expo. Meld je GRATIS aan.

KENNIS & INSPIRATIE

WE DELEN ALLES

Kennis & Inspiratie

 1. Truck Wrap 3M Combi

  Truck Wrap 3M Combi

  Hoe gaaf is deze truck geworden? In opdracht van Volvo Trucks Nederland hebben Wrapmyride en Vermeulen Reclame dit speciale ontwerp toegepast om de luchtweerstand op de truck weer te geven.

   


  De wrap hebben zij gerealiseerd met een 3M combi van wrapping film (3M 2080-M22) en printmedia (3M IJ280) met een laminaat (3M 8428G).

  Uitgevoerd door: Wrapmyride

  Lees meer »
 2. Lederlook wandkast met Bodaq

  Lederlook wandkast met Bodaq

  Je kunt heel eenvoudig en snel een luxe nieuwe uitstraling creëren met interieurfolie. Dat zie je wel aan deze kastenwand, die weer als nieuw is met een stijlvolle leather look. De kast is door WrapixNL volledig gewrapt met de Camel Grained Leather interieurfolie van Bodaq.

   


  Bodaq® Interieurfolie is een hoogwaardige kwaliteit zelfklevende folie bijzonder geschikt voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Het interieur restylen blijft onverminderd populair. Met interieurfolie geef je woon-, werk- en leefomgevingen snel en eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. Zonder breekwerk geef je klanten de m

  Lees meer »
 3. Mega project met 10.000 m2 folie

  Mega project met 10.000 m2 folie

  Dit was een mega project van formaat. Er is door Groeneveld Sign Systems maar liefst 10.000 m2 folie geproduceerd en aangebracht op kantoorlocaties in Nederland en Berlijn. Een meterslang geometrisch patroon siert de glazen wanden van de kantoortuinen op de bovenste 4 etages en zorgt nu voor privacy. Wat een tof project! Hiervoor hebben zij gebruik gemaakt van Drytac Viziprint glasdecoratie folie.


  Drytac ViziPrint is een optisch heldere polyester printfolie (pvc-vrij) voor uiteenlopende grafische decoraties op glas. Ideaal voor architecturale toepassingen zoals de glazen wanden van deze kantoortuinen.

  Lees meer »
 4. Oplevering Epson grootformaat vlakbed-printer

  Oplevering Epson grootformaat vlakbed-printer

  Vorige week hebben onze collega’s Tim en Rene van ons technische team met succes de Epson SC-V7000 geïnstalleerd bij Screen Devinck in België.

  Deze veelzijdige signage-printer is ontwikkeld voor het afdrukken van opvallende retail- en buitenborden, raamdisplays, verpakkingen, promotionele POS en decoratie producten.


  Wij wensen Screen Devinck heel veel succes met de nieuwe aanwinst. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.  Ben je ook geïnteresseerd in een printer? Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies, we helpen je graag.


  Geïnstalleerd bij:

  Lees meer »
 5. Wat een succesvolle dagen…

  Wat een succesvolle dagen…

  Wij waren er weer bij, van 14 t/m 16 maart stond ons team voor je klaar op de Sign & Print Expo in Gorinchem. We hebben ons totaalpakket tentoongesteld en hebben alles laten zien wat we in huis hebben. Zo stonden diverse printers, plotters en transferpersen uit ons systemen aanbod uitgestald waarmee we demo’s gaven.

   


  Daarnaast stonden onze interieurfolie en carwrapfolie centraal en werden er continu demo’s gegeven. Hierbij konden bezoekers ook zelf aan de slag, bijvoorbeeld met het wrappen van de deurtjes van de demo keuken.


  Bij zowel de keukenwrap als carwrap demo werden onze bezoekers persoonlijk geïnformeerd én geadviseerd door professionals uit de markt.


  Bedankt voor

  Lees meer »
 6. Meters maken met Roland VG3-540

  Meters maken met Roland VG3-540

  SV Reklame gaat meters maken met deze Roland VG3-540. Zij zijn al jaren overtuigd van de kwaliteit van Roland en hoefden daarom ook niet lang na te denken over de keuze voor een nieuwe printer waarvoor zij onze collega Ton hebben benaderd. 


  De printkwaliteit, kleurkracht en productie-capaciteit van de VG3 voldoet in alle opzichten aan de wensen van SV Reklame.


  Bedankt voor het vertrouwen in Vink VTS en dat we een prachtige printer bij jullie mochten leveren.

  Geïnstalleerd bij: SV Reklame
  Geleverde Vink VTS product(en): Roland TrueVis VG3-540 Print & Cut + Take Up

  Lees meer »
 7. Dubbele levering Epson

  Dubbele levering Epson

  Al jarenlang is Questo Reclame in Veldhoven tevreden over de goede service van Vink VTS en daarom heeft onze collega Ton 2 nieuwe Epson printers mogen leveren. We wensen het team van Questo veel succes met hun dubbele aanwinst.


  De keuze is gevallen op deze 2 Epson SC-80600L printers met sublieme printkwaliteit, kleurkracht en snelheid. Deze krachtige eco-solvent printer kan zelfs tot 98,2% van de Pantone Solid Coated kleuren weergeven.

  Geïnstalleerd bij: Questo Reclame

  Geleverde Vink VTS product(en): Epson SureColour SC-80600L 

  Lees meer »
 8. KPMF Audi Carwrap

  KPMF Audi Carwrap

  De nieuwe wrap van deze Audi is te gek. Deze kleur geeft iedere keer weer een ander effect. MvR signmaker heeft voor deze carwrap de Purple Blue Iridescent wrapping folie uit de KPMF VWS-4 serie bij ons besteld.

   

   

  Review: "Ik heb nu vaker met dit merk gewerkt en ben er zeer tevreden over."

   

  Uitgevoerd door: MvR Signmaker
  Gebruikte Vink VTS product(en):
  KPMF K75464 Purple Blue Iridescent Gloss 1524mm

  Lees meer »
 9. Dubbele levering Mutoh XpertJet

  Dubbele installatie Mutoh XpertJet printer

  Wij zien dubbel... Onze collega Jaball heeft bij Logo's & Letters b.v. maar liefst 2 Mutoh printers geleverd.
  Bedankt voor het vertrouwen!

  De Mutoh XpertJet 1641SR-PRO is een robuust gebouwde en betrouwbare printer die doet wat het moet doen en zorgt voor hoogwaardige prints. De bijbehorende inkten hebben op het hoogste niveau de GREENGUARD Gold-certificering behaald. Daardoor mogen de prints zelfs in gevoelige omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen worden toegepast.

  Geïnstalleerd bij: Logo's en Letters B.V.
  Gebruikte Vink VTS product(en):
  Mutoh XpertJet 1641SR-PRO-64" Printer Single HD 40kg Winder

   

  Lees meer »
 10. 3M Tesla Y Matzwart

  3M Tesla Y Matzwart

  Deze Tesla Y ging van glans naar mat zwart. En dat begrijpen we wel, want mat zwart is gewoon stoer én populair

   

  Review: "Top materiaal om mee te werken! Super strak resultaat."

   

  Uitgevoerd door: CarwrapTeam
  Gebruikte Vink VTS product(en):
  3M 2080-DM12 Dead Black Matte 1524mm

  Lees meer »