Tijd voor een nieuwe bestelauto wrap (bpm-vrij)

Wist je dat vanaf 1 januari 2025 de bpm-vrijstelling voor bestelauto’s komt te vervallen? Dit betekent natuurlijk een drukte bij alle dealers om nog voor die tijd bestellingen van bestelauto’s te verwerken. En een nieuwe bedrijfswagen vraagt natuurlijk om nieuwe belettering of een full wrap om een boodschap of de huisstijl te laten zien. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Auto belettering
Belettering van een auto is een effectieve manier om onderweg zichtbaar te zijn. Je creëert een rijdend visitekaartje. Of het nu om één bestelauto gaat of een compleet wagenpark. Alles is mogelijk met onze snijfolies.
Bij belettering kun je het zo gek maken als je wilt met bestickering. Van een subtiel of opvallend logo op de achterkant van de auto tot een volledige belettering op de zijkant.

 

Livery carwrap


 

Er is speciaal ontwikkelde wrapfolie die je met een grootformaat printer kunt printen. Het voordeel hiervan is dat je een auto met een een afbeelding, foto of compleet ontwerp met verschillende kleuren kunt wrappen. Met als pluspunt dat de bedrijfswagen nog meer opvalt op de weg. Een volledig gewrapte auto met printmedia noemen ze ook wel een livery.

 

Full carwrap


 

Bij een full carwrap wordt de auto grotendeels of geheel beplakt met kwalitatief hoogwaardige wrapping folie.
Op deze manier kun je een auto een compleet nieuwe kleur geven. Een fantastische oplossing voor bedrijven met een eigen huisstijlkleur en hun (lease) auto’s in die kleur willen veranderen. Als de lease termijn erop zit, verwijder je de folie weer en kan de auto zo weer de reguliere handel in. Daarnaast geeft carwrap de auto een UV-werende en krasbestendige laag.

 

Combi carwrap en belettering


 

Wist je dat je vinyl wrap kunt combineren met snijfolie? Op deze manier kun je een reclame-uiting die je uit beletteringfolie snijdt, op de wrapfolie aanbrengen. Zo kun je een huisstijl nog sterker neerzetten op de weg.