Alles wat je wilt weten over keuken wrappen

Het wrappen van de keuken is enorm populair. Dat komt omdat keuken wrap folie een snelle en voordelige manier is om een nieuwe look te geven aan een keuken. Door gebruik te maken van zelfklevende interieurfolie in de kleur of structuur naar keuze van de klant, zien de keukenkastjes er weer uit als nieuw. Het grote voordeel van een keuken wrappen is dat de interieur folie stootvast en afneembaar is, wat niet het geval is bij overspuiten.

 

Wrappen met keuken wrap folie

Is een keuken in de basis nog goed, maar is het toe aan een upgrade? Het wrappen van de keuken is de laatste jaren steeds meer in opmars gekomen. Een keuken restyling met kwalitatieve interieurfolie doet zeker niet onder voor vervanging door een nieuwe keuken. Door een keuken wrap ziet de keuken er in een mom van tijd weer uit als nieuw, vaak al binnen één dag. Kosten en tijd besparen, dat is op dit moment de trend.

Zelfklevende interieur folie / keuken folie

Naast dat je snel en eenvoudig een nieuwe look aan een keuken geeft, is het grote voordeel van wrappen dat de folie stootvast en afneembaar is. Ons assortiment kwalitatieve zelfklevende interieurfolie van Bodaq en 3M DI-NOC is het afgelopen jaar enorm gegroeid naar meer dan 200 kleuren en dessins. Van hout tot goud en van leer tot marmer en beton, maar ook effen kleuren zoals de all time favorite matzwart en de steeds populairder wordende kleur grijsgroen.

 


Elk keuken detail als nieuw met interieurfolie

Een keuken restylen is niet alleen kostentechnisch gunstig, maar past in iedere situatie en is altijd naar de smaak van de klant af te stemmen. Of het nu gaat om een bestaande of aangepaste situatie, keuken folie is altijd toepasbaar en te verwerken op nagenoeg iedere ondergrond. 

 

De folies in ons assortiment hebben speciale eigenschappen waardoor deze hittebestendig, waterbestendig en krasbestendig zijn. Deze eigenschappen maken de keuken folie perfect voor gebruik in de keuken. De keukenkastjes vormen uiteraard het visitekaartje van de keuken, maar ook het aanrechtblad, de achterwand en de (tegel)vloer zijn geschikte ondergronden om te beplakken met interieurfolie voor een complete metamorfose.