raamtextiel, raamfolie, interieurfolie, squid, avery squid, avery raamtextiel, squid raamtextiel

Avery Squid is een serie zelfklevend, transparant textiel voor raambekleding dat van binnen naar buiten doorzichtig is. Van buiten naar binnen zorgt het juist voor privacy. Avery Squid raamtextiel is 100% PVC-vrij en daarom ook een milieuvriendelijke oplossing.

 

1. Raamtextiel design mogelijkheden

Squid raamtextiel zorgt voor exclusieve design mogelijkheden. Het is namelijk uitstekend te bedrukken op een (eco-)solvent en UV grootformaat printer. De Squid Opaque serie is bedrukbaar op (eco-)solvent, UV en resin printers.

 

2. Glasoppervlakten binnen

De serie is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis op glasoppervlakken, zoals ramen, deuren en scheidingswanden. Let hierbij op dat bedrukte Squid folie en de kleur Coal niet geschikt zijn voor HR++ glas.

raamtextiel, raamfolie, interieurfolie, squid, avery squid, avery raamtextiel, squid raamtextiel raamtextiel, raamfolie, interieurfolie, squid, avery squid, avery raamtextiel, squid raamtextiel

3. Zon- en warmtewerend

Raamtextiel is zonwerend en houdt een groot deel (1/3) van de zonnewarmte buiten. Iedere kleur heeft unieke zon- en warmtewerende eigenschappen.

 

4. Bescherming van privacy

Squid zorgt voor privacy, maar is toch lichtdoorlatend. Het raamtextiel is namelijk transparant van binnenuit en verduisterend van buitenaf.

 

5. Lage aanvangshechting

Een van de eigenschappen is de lage aanvangshechting waardoor je het raamtextiel gemakkelijk kunt herpositioneren tijdens het aanbrengen.

 

raamtextiel, raamfolie, interieurfolie, squid, avery squid, avery raamtextiel, squid raamtextiel