Vanwege gepland onderhoud aan onze webshop kun je dit weekend geen bestelling plaatsen.
Geef je bestelling alsjeblieft door via ons e-mailadres.

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Help je ons mee?

Vink VTS werkt voortdurend aan verbetering en jouw mening en ervaringen zijn daarbij heel belangrijk. Het houdt ons scherp! Daarom vragen wij een moment van jouw tijd. 


Wij willen namelijk graag weten hoe je de samenwerking met Vink VTS ervaart. Wat vind je van onze dienstverlening, hoe waardeer je onze kennis en wat is jouw ervaring met onze producten? Het invullen van de vragenlijst kost hooguit 10 minuten en het zou fijn zijn als je ons wilt meehelpen. Alvast hartelijk dank voor jouw tijd!

Samen de diepte in?

Natuurlijk gaan we hard aan de slag met alle ontvangen antwoorden zodat we onze service nog beter kunnen afstemmen.

Ook bieden we dit jaar de mogelijkheid om nog een stapje verder te gaan door het aanbieden van een diepte-interview. Om verder over jouw bedrijf en ontwikkelingen te praten en te brainstormen. Interesse? Geef dit dan aan het einde van de enquête (vraag 22) aan.

Voor wat hoort wat!

Daarom geven wij aan iedere 10e deelnemer een cadeaubon van ter waarde van € 25,- euro weg van Bol.com. Vul dan wel jouw gegevens in aan het eind van de enquête.

ISO gecertificeerd

Vink VTS is ISO gecertificeerd en voldoet aan alle wet- en regelgeving. Deze enquête is ook voor de certificering een belangrijk onderdeel. Hiermee zorgen we er voor dat alles op orde is en dat onze klanten kunnen bouwen op een gecertificeerde leverancier.

We beschermen en respecteren uw privacy

De vragenlijst kan anoniem worden ingevuld. Maar om een goed beeld te krijgen en om natuurlijk de cadeaubonnen te kunnen verstrekken vragen we je om jouw (bedijfs)naam te noteren.