LET OP: Vandaag zijn wij vanaf 15:30 uur gesloten.

Aslan

Specialist in zelfklevende folies

Sinds 1950 hebben we met succes zelfklevende films ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht voor een verschillende toepassingen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van oplossingen op maat in plaats van massaproducten. De wensen van onze klanten en de eisen van de markt leiden voortdurend tot nieuwe ideeën, die we vertalen in hoogwaardige zelfklevende merkproducten met unieke verkoopargumenten en de kwaliteitsstandaard "Made in Germany".

Innovatief, flexibel, veelzijdig.

Het uitgebreide assortiment van Aslan omvat zelfklevende films voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals grafische toepassingen (reclame-technologie en digitale afdrukken), tekenen en schilderen, zandstralen, architectuur en interieur design, kantoor en organisatie, de productie van lampenkappen, boek bescherming en reparatie, zowel voor hobby als industriële projecten.

Naast talrijke standaardproducten biedt ASLAN haar klanten ook individuele lijmcoatings. Passende oplossingen worden ontwikkeld doordat we praten met de klant. We kunnen de klant laten kiezen uit een verscheidenheid aan materialen, hoezen en kleefstoffen, of zelfs zijn eigen materialen laten coaten - met de voorgeschreven kleefeigenschappen.

ASLAN is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om individuele en speciale oplossingen met betrekking tot zelfklevende folies.

"Drie generaties ervaring en medewerkers die met enthousiasme en knowhow werken voor het bedrijf, vormen de basis van ons succes. Door constante dialoog met de klant en een uitgesproken serviceconcept is ASLAN een constante in de markt geworden. "

Oliver Schwarz, eigenaar en directeur

 

filosofie

De markt voor zelfklevende films is een internationale groeimarkt, die altijd wordt gekenmerkt door nieuwe toepassingsideeën. De prestaties van morgen worden grotendeels bepaald door de innovatieve kracht van vandaag. Strategisch gezien is ASLAN gericht op kwalitatieve groei in marktniches en niet op massamarkten.

Onze klanten zijn de beslissende motor van onze productontwikkeling. Wensen en eisen van klanten vormen de basis van onze productontwikkeling. Een professioneel, toepassingstechnisch advies bij het zoeken naar oplossingen is een belangrijke succesfactor van ASLAN.

Aslan producent zelfklevende folie
Aslan zelfklevende folie op rol