Nieuwe sign tools

Nieuwe tools van Vink VTS

Wij hebben ons tool-assortiment uitgebreid met Vink VTS Signtool producten. Met deze producten maken we het verwerken en bewerken allemaal nét even makkelijker. Bekijk ze op onze webshop.

Lees meer
Gepubliceerd op: 13 Jan, 2020

Hogere snij nauwkeurigheid met ADC-functie

De sleutel voor het bereiken van de perfecte afwerking; snijdiepte en mesrichting

De sleutel tot het bereiken van de ideale afwerking -nauwkeurig en diep genoeg- hangt af van de mesrichting en mesdiepte. Dit resultaat kan eenvoudig worden bereikt met Summa's geautomatiseerde dieptecontrole, een standaard functie die wordt meegeleverd met alle Summa vlakbed-snijplotters. De ADC stelt automatisch de mesdiepte en de richting van uw gereedschap in, afhankelijk van het materiaal. Met de ADC functie zal uw Summa vlakbed-snijplotter telkens opnieuw de ideale afwerking uitvoeren.

Lees meer
Gepubliceerd op: 22 Nov, 2019

We stellen je graag voor aan...

2 nieuwe medewerkers stellen zich graag even voor!

Afgelopen periode zijn 2 collega’s ons team komen versterken. Ze willen zich graag aan u voorstellen. Wij wensen ze beide heel veel plezier bij Vink VTS.

Lees meer
Gepubliceerd op: 28 Oct, 2019

Vink VTS op Dutch Design Week

Vink VTS als 3M DI-NOC master distributeur aanwezig op de Dutch Design Week

Van maandag 21 oktober tot en met zondag 27 oktober vindt in Eindhoven weer de Dutch Design Week plaats. Vink VTS staat hier samen met 3M om de bezoekers kennis te laten maken met de vele mogelijkheden van 3M DINOC interieurfolie. Vink VTS is te vinden in het Pennings Foundation pand aan de Geldropseweg 63.

Lees meer
Gepubliceerd op: 21 Oct, 2019

Najaarsactie Summa

Ervaar zoals velen de voordelen van Summa snijplotters

Inmiddels hebben wij in de afgelopen jaren meer dan 1000 Summa systemen verkocht, geïnstalleerd en onderhouden en zijn daarmee expert en Supreme dealer van Summa. En om u te overtuigen van de voordelen van Summa systemen hebben wij voor u een geweldige deal.

Lees meer
Gepubliceerd op: 01 Oct, 2019

SWF-serie is uitgebreid met 6 kleuren

Nu verkrijgbaar; 6 nieuwe kleuren SWF

Avery Dennison heeft 6 nieuwe kleuren aan de Supreme Wrapping Film-serie toegevoegd. Het zijn 6 intense Satin Metallic kleuren en beschikken over de Easy Apply RS technologie.

Lees meer
Gepubliceerd op: 12 Sep, 2019