Preventie artikelen

Bescherm uw medewerkers, uw bezoekers en uzelf

Vink VTS biedt een breed assortiment aan met verschillende preventie artikelen om mogelijke virus verspreiding te voorkomen.

Dit assortiment bevat onder andere goedgekeurde mondkapjes, gelaatsbescherming en wegwerphandschoenen. Ontdek ook ons hulpmiddel dat we aanbieden om het draagcomfort van de mondkapjes te bevorderen.

Om iedereen die uw pand, winkel of kantoor bezoekt op gepaste wijze zijn of haar handen te laten desinfecteren, bieden wij verschillende desinfectie dispensers aan. De desinfectie dispensers, los of op een zuil, werken allemaal op basis van het No Touch systeem. We hebben keuze uit verschillende soorten desinfectie; foam, gel of spray. Ook is het mogelijk om de aluminium hygiëne display volledig te personaliseren.

Duidelijke communicatie is in de huidige samenleving van groot belang. Wijs uw medewerkers en bezoekers door middel van vloermarkering bijvoorbeeld de veilige route. Er zijn oplossingen voor binnen, buiten, lange- of korte termijnen. We helpen u graag met alle vragen over deze verschillende producten.

   

 

Gepubliceerd op: 25 May, 2020