Sign & Print Festival

Laat u inspireren op het gebied van interieur, technologie, design en duurzaamheid

Laat je inspireren op het gebied van duurzaamheid, de’sign, technologieën en materialen en bezoek ons op het Sign & Print Festival, 11 en 12 maart, stand F107 te Gorinchem.

Beleving staat voorop

 

Een heel nieuw concept: het Sign & Print Festival van de organisatoren van de Sign & Print Expo. Ervaar de innovatieve en duurzame mogelijkheden van onze producten op het gebied van interieur oplossingen.

Samen met Vink Kunststoffen staan wij op het festival en laten we u kennismaken met de vele mogelijkheden in interieur oplossingen. Verschillende uitingen met Acrylic Couture, Acrylaat Signatuur, LED en interieurfolie zijn deze dagen te zien.
 
Daarbij worden op onze stand live demonstraties gegeven waarbij de veelzijdigheid van interieurfolie worden getoond.

Meld je gratis aan

Het festival draait om innovatie en het delen van kennis. Beide dagen zullen er interessante workshops, kennissessies en sprekers zijn die je graag vertellen wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van duurzaamheid, verantwoord ondernemen, trends in 2020 en natuurlijk de laatste ontwikkelingen binnen de sign-branche. Dit valt onder de volgende vier area's, waar ook wij de laatste ontwikkelingen in zullen laten zien namelijk: technologie, materiaal, duurzaamheid en design.


Bekijk ook eens een de volgende bedrijven die een gratis workshop zullen geven en de laatste ontwikkelingen met u doornemen:

  • Adobe
  • ConceptD
  • SketchUp
  • Blender

Meer informatie over de invulling van dit festival? Benieuwd welke standhouders aanwezig zijn en welke kennissessies gegeven worden tijdens deze dagen?

Kijk op de website van het Sign en Print Festival.

   

Direct aanmelden kan ook! En we zien je graag de 11e of 12e!