Showroom uitverkoop

Wij gaan onze showroom verbouwen. Dus we ruimen flink op!

Vanaf week 25 worden alle systemen die in onze showroom staan verkocht voor een zeer scherpe prijs! Wacht niet te lang, want van onderstaande modellen hebben we er één, dus op = op!

Meer informatie over de producten, de voorwaarde of een demo-aanvragen? Klik op de button rechts. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld! -->

    

EFI Pro 16H

De EFI Pro 16H is een Mid level hybride productie printer voor zowel rol als plaatmateriaal. Standaard met 6 x Ricoh Gen 5 printheads voor CMYK en dubbel WIT. Wordt compleet geleverd met ingebouwde EFI Fiery Pro server RIP station. Opties zijn er niet omdat alles er al standaard bij zit!

Mutoh Flatbed

Mutoh Performancejet PJ-2508UF vlakketafel LED UV printer heeft een printoppervlak van 2540 x 1250 mm en weet raad met materiaal van maar liefst 100 mm dikte. Ricoh Gen 5 printheads. Dit model is uitgevoerd met 6 printheads voor CMYK en dubbel Wit.

Mutoh 1638UR

Mutoh Valuejet 1638 UR Dual Head rol naar rol LED UV printer voor flexibele media. De ideale printer voor substraten waar je met solvent,latex en of UVgel geen kant mee op kan. De Mutoh Valuejet 1638UR maakt gebruik van CMYK, wit en vernis 0% VOC inkt.

    

 

Mutoh 1624x

Mutoh Valuejet 1624X Single Head piezo inkjet printer. Uiterst nauwkeurige mechanica gecombineerd met de nieuwste printtechnieken en inkten met een groot kleurbereik, maakt dit tot een zeer onderhoudsvriendelijke en stabiele productie printer.

Mutoh 1638x

Mutoh Valuejet 1638X Dual Head piezo inkjet printer. Neem al het goede van de Valuejet 1624X en voeg daar een extra printhead aan toe. Kortom veel volume met een scherpe m2 prijs. Dit demo model is uitgevoerd met het solide winder/unwinder 100kg systeem.

Summa F1832

De Summa F-serie is inmiddels een begrip in de markt. Al 10 jaar lang krijgen wij zeer positieve feedback van onze klanten die hebben geïnvesteerd in dit multifunctionele snij-systeem. Bij ons in de demo staat de F-1832 (184 cm x 320 cm werkformaat) uitgevoerd met... bijna alle tools.

    

  

Summa S class 160T

Summa Sclass 2 160T. De beste in zijn klasse. Tangentieel gestuurde snijkop. Optische sensor voor het contoursnijden van uw printwerk. Perfect te combineren met de Summa F-Serie d.m.v. de Twin Workflow.

Kala Mistral 1650

De Kala Mistral 1650 is inmiddels bij vele signmakers een begrip. Lamineren aan een stuk zonder verloop. Wie wil dat nou niet. De Mistral 1650 heeft standaard een verwarmde wals en rolt het gelamineerde werk indien gewenst automatisch op. Ons Demo model is uitgevoerd met de optionele LED verlichting.

Kala starter 1600

Nog zo’n topper van Kala. Ideaal voor het aanbrengen van applicatie tape op gesneden teksten. Maar je kan er natuurlijk ook mee lamineren.

    

   

Kala Applikator

De Kala Applikator applicatie tafel is volledig elektrisch en uitgevoerd met led verlichting. Druk van de wals is met een druk op de knop regelbaar in 3 niveaus. Ons demo model heeft een werkformaat van 305 cm bij 170 cm.