Sign & Print Expo 2019

Wij nodigen u graag uit op onze stand C118

Op 26, 27 en 28 maart staan wij, samen met Vink Signs & Graphics, op de vernieuwde Sign & Print Expo in Gorinchem.

Deze beurs, speciaal gericht op de Grafimedia en de Visuele Communicatie branche, staat in het teken van de nieuwste innovaties en trends in deze vakgebieden. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste Summa F3232.

Vink is expert in duurzame oplossingen. Wij hebben vele jaren ervaring in toepassingen van zelfklevende folies, benodigde print- en plottersystemen, kunststof halffabricaten en LED. Vink biedt haar klanten een ‘one-stop-shop’ ervaring, dankzij de samenwerking tussen Vink VTS en Vink Sign & Graphics.

Op stand C118 presenteren wij de nieuwste Summa F-serie vlakbedsnijtafel, de F3232. Naast alle mogelijkheden van deze tafel, staan onze technische dienst en accountmanagers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vink Signs & Graphics zal hun nieuwste duurzame materialen als aanvulling op het bestaande assortiment presenteren. Zij laten u graag kennismaken met o.a. BIO PET, Beelite, Katz en Acrylaat Greencast.U kunt u gratis aanmelden als klant van Vink! Klik dan op onderstaande button. Per inschrijving kunt u 2 personen aanmelden. Gebruik hiervoor de registratiecode: 71943001.Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Bel: 075-6470600 of mail: vink.vts@nl.vink.com

Tot slot: Op onze stand is een interessante wrap-sessie. Dat wilt u zeker niet missen.

We zien u graag!