LET OP: tijdens de feestdagen hebben we aangepaste levertijden. Bekijk ze hier.

SIGN

SNIJFOLIES IN ALLE KLEUREN

Sign categorieën

GEGOTEN EN GEWALSTE SNIJFOLIES

Snijfolies kun je in 2 hoofdgroepen onderscheiden. Gegoten folies (cast films) en gekalanderde folies (gewalste folies). Gekalanderde folies zijn ook weer in 2 groepen onder te verdelen, namelijk monomere en polymere folies. Er zijn dus 2 verschillende productiemethoden voor snijfolies, ook wel plotterfolie genoemd, waarbij het kalanderen (walsen) het meest wordt toegepast. Het is een snel productieproces dat grote volumes vereist en daardoor prijstechnisch interessant is.

VERSCHIL IN DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Monomere snijfolies worden gebruikt voor interieur beletteringen, standbouw en kortlopende buitenbeletteringen.

Polymere snijfolies worden gebruikt voor middellange buitentoepassingen op vlakke en licht gebogen ondergronden zoals reclameborden of zuilen en vlakke delen van voertuigen.

Gegoten snijfolies worden gebruikt voor autobelettering en belettering waarbij een lange levensduur gewenst is.

Teamwerk: Sign

 • Full wrap Caddy bedrijfswagen
  Full wrap Caddy bedrijfswagen

  Check even deze gave Caddy. Zo’n bedrijfswagen wil jij toch ook? De wrap is uitgevoerd door Statement Carwrap en dit is een van de winnende projecten van onze 3M winactie. Voor de wrap heeft Statement Carwrap de 3M Kelly Green Gloss wrap film gebruikt, die een perfecte match is met het logo van de klant.


  Statement Carwrap: “De klant was direct verkocht toen hij de kleur Gloss Kelly green zag! Deze kleur klopte perfect met de keur van zijn logo. De folie is fijn te verwerken en heeft een mooie glans.”


  Mooi werk Statement Carwrap!


  Uitgevoerd door: Statement Carwrap
  Gebruikte producten: 3M 2080-G46 Kelly Green Gloss 1524mm

  Lees meer »
 • Summa S Class 3 voor Viking Reclame
  Summa S Class 3 voor Viking Reclame

  Ook bij Viking Reclame hebben we de Summa S Class 3 160T mogen leveren. Ze hebben de gloednieuwe snijplotter direct in gebruikt genomen voor de mooiste projecten. Check de video van Viking Reclame op hun Instagram account.


  Viking Reclame, heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en bedankt voor het vertrouwen in ons team.


  Geleverd aan: Viking Reclame
  Geïnstalleerde machine: Summa S Class 3 160T

  Lees meer »
 • Nieuwe Summa S Class 3 voor Artiprint
  Nieuwe Summa S Class 3

  Wist je dat we sinds kort de Summa S Class 3 in ons assortiment hebben? De eerste hebben we in oktober geleverd aan Artiprint. Zij hebben de Summa S Class 3 160T in ontvangst genomen.


  De positieve ervaringen met de Summa S Class 2 waren voor hen de reden om de opvolger aan te schaffen en verzekerd te zijn van de laatste techniek.


  Veel succes met jullie nieuwe aanwinst, team Artiprint en bedankt voor het vertrouwen in Vink VTS.


  Geleverd aan: Artiprint
  Geïnstalleerde machine: Summa S Class 3 160T

  Lees meer »
 • Mix & match keukenwrap met interieurfolie
  Mix & match keukenwrap met interieurfolie

  Een tijdje terug hebben we er al eens een post over geplaatst, de mix & match kleurentrend in de keuken. Daar speelt dit project van Keukenwrap Noord heel goed op in.


  De combinatie van de populaire kleuren groen en zwart past heel goed bij de witte tegeltjes op de achterwand. Mooi gedaan Keukenwrap Noord.


  In dit geval is gekozen voor uni kleuren, maar het is ook heel gaaf om een uni kleur te matchen met een dessin folie voor een uniek effect in de keuken. Lees onze blog voor meer keukentrends.


  Uitgevoerd door: Keukenwrap Noord
  Gebruikte producten:
  BODAQ Interior Film S201 Pond 1220mm
  BODAQ

  Lees meer »
 • Tab caravan wrap met Avery
  Tab caravan wrap met Avery

  TEAMWERK


  De make-over van deze Tab caravan zorgt voor het echte kampeergevoel. Daar wil je toch avonturen mee beleven? De Tab is volledig gewrapt door It's a Wrap, live op de Camperbeurs in Hardenberg. Leuk gedaan!


  It's a Wrap: “We hebben eerder met Avery folie gewerkt. Het is fijn materiaal en goed te verwerken.”


  Uitgevoerd door: It's a Wrap
  Gebruikte producten: Avery 777

  Lees meer »

DE PUNTJES OP DE I

START MET BELETTERINGSTECHNIEK

Kennisbank

CARWRAP

Wil je een luxe auto wrappen in een exclusieve kleur of een logo verwerken op bedrijfsauto's? Wij leggen je graag de mogelijkheden van carwrapfolie uit.

SNIJFOLIES

Wanneer gebruik je welke folie? Wat is verschil in duurzaamheid, kwaliteit en prijs? Wanneer gebruik je gegoten snijfolie en wanneer gewalste plotterfolie? Wij leggen het je graag uit.