LET OP: op dit moment ervaren wij problemen met onze webshop. Probeer het later nog eens of bel ons. Bedankt voor je begrip!

SIGN

SNIJFOLIES IN ALLE KLEUREN

Sign categorieën

GEGOTEN EN GEWALSTE SNIJFOLIES

Snijfolies kun je in 2 hoofdgroepen onderscheiden. Gegoten folies (cast films) en gekalanderde folies (gewalste folies). Gekalanderde folies zijn ook weer in 2 groepen onder te verdelen, namelijk monomere en polymere folies. Er zijn dus 2 verschillende productiemethoden voor snijfolies, ook wel plotterfolie genoemd, waarbij het kalanderen (walsen) het meest wordt toegepast. Het is een snel productieproces dat grote volumes vereist en daardoor prijstechnisch interessant is.

VERSCHIL IN DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Monomere snijfolies worden gebruikt voor interieur beletteringen, standbouw en kortlopende buitenbeletteringen.

Polymere snijfolies worden gebruikt voor middellange buitentoepassingen op vlakke en licht gebogen ondergronden zoals reclameborden of zuilen en vlakke delen van voertuigen.

Gegoten snijfolies worden gebruikt voor autobelettering en belettering waarbij een lange levensduur gewenst is.

Teamwerk: Sign

DE PUNTJES OP DE I

START MET BELETTERINGSTECHNIEK

Kennisbank

CARWRAP

Wil je een luxe auto wrappen in een exclusieve kleur of een logo verwerken op bedrijfsauto's? Wij leggen je graag de mogelijkheden van carwrapfolie uit.

SNIJFOLIES

Wanneer gebruik je welke folie? Wat is verschil in duurzaamheid, kwaliteit en prijs? Wanneer gebruik je gegoten snijfolie en wanneer gewalste plotterfolie? Wij leggen het je graag uit.