Let op: 26 en 27 mei zijn wij gesloten. Orders die geplaatst worden op 25 mei worden 30 mei geleverd.

Summa F1612 bij Muurstickerstunter.nl

Secuur, geautomatiseerd maatwerk en tijdbesparend; dat waren redenen om te kiezen voor de Summa F1612 vlakbedsnijtafel bij Muurstickerstunter.nl. Dé website voor gepersonaliseerde muurstickers.

Het welbekende verhaal: vroeger op een slaapkamer begonnen en inmiddels uitgeroeid tot een zeer respectabel bedrijf. Dat geldt ook voor Jan, Nick en Stefan, de heren achter Muurstickerstunter.nl. Van muurstickers inkopen via China, naar een eigen hobby plotter, naar een professionele Summa plotter, naar een gehuurd pand en inmiddels een eigen pand waar plek gecreëerd is voor een Summa vlakbedsnijtafel.

Op de Fespa in 2016 hebben de heren kennis gemaakt met Vink VTS. Het klikte vanaf het begin goed en ze ontvingen de adviezen en informatie die ze nodig hadden. De heren waren namelijk niet bekend in het sign-vak. Maar de combinatie van de diverse achtergronden in marketing (Jan), vormgeving (Nick) en programmering (Stefan) bleek goed te werken. Dus alle kennis over folies en snijsystemen was welkom, Vink VTS bleek hierin voor hen de geschikte partner.

De webshop muurstickerstunter.nl biedt consumenten de mogelijkheid om hun eigen muurstickers te ontwerpen, met een texteditor die Stefan zelf heeft geschreven. Hierbij staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Door het maatwerk te automatiseren kunnen de producten dezelfde dag nog verstuurd worden. Sinds kort hebben de heren er een nieuwe website bij; plakkers.nl, speciaal ingericht voor bedrijven.

 

 

‘We merken groot verschil in materiaal. De folies die we kopen bij Vink VTS zijn niet te vergelijken met de producten die we eerst kochten in China. We zochten foliemateriaal dat geschikt was voor onder andere glasvezelbehang, want als het daar goed op hecht, hecht het ook op andere ondergronden. Door het goede advies van accountmanager Simon en door zelf veel te testen kwamen we uit op de folies van Avery Dennison’ vertelt Jan Dijkstra. De hoogwaardige folies van Avery Dennison worden bij muurstickerstunter.nl gebruikt om op te printen. Hiervoor gebruiken ze voornamelijk de Avery MPI3026 Wit Matt Supertack en Avery MPI2006 HOP Wit Glans Perm HighTack. Vervolgens wordt de geplotte folie voorzien van applicatietape zodat de klant die uiteindelijk eenvoudig zelf op de muur kan aanbrengen.

"De folies die we kopen bij Vink VTS zijn niet te vergelijken met de producten die we eerst kochten in China."

Samen met Simon namen ze de huidige workflow door waarbij duidelijk werd dat een Summa vlakbedsnijtafel een welkome investering zou zijn. Het handmatig snijden van folie die was voorzien van applicatietape zou dan niet meer nodig zijn. Bij muurstickerstunter.nl waren ze niet op de hoogte van de vele mogelijkheden die de Summa snijtafels te bieden hadden, waardoor hen veel werk uit handen genomen kon worden. Hierop zijn de mannen naar de showroom van Vink VTS gegaan en hebben ze zelf ervaren dat het een uitstekende oplossing was. Het zou het werkproces versnellen, menselijke snijfouten zouden worden vermeden en de huidige workflow kon verder worden geautomatiseerd.

"De Summa snijtafel helpt ons de kwaliteit te blijven garanderen"

Bij de installatie van de Summa snijtafel kregen de medewerkers van Muurstickerstunter een uitgebreide training om de Summa optimaal te kunnen gebruiken. De software van Summa werkt goed samen met Adobe Illustrator, het programma waar Muurstickerstunter mee werkt. ‘Onze medewerkers waren erg te spreken over de installatie van de Summa F1612 door de technische dienst van Vink VTS. De mannen van Vink VTS hebben alles met veel enthousiasme uitgelegd en namen alle tijd om de vragen te beantwoorden’ aldus Jan Dijkstra.

 

 

Gepubliceerd op: 02 Jul, 2021