Nieuwe grootformaat plotters

F-serie Summa uitgebreid met plotters op 3,2m ideaal voor textielmarkt

Summa, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige snijplotters, presenteert met trots twee nieuwe afmetingen van hun flatbed-systemen. De F3232 (320cm x 320cm) en F3220 (320cm x 210cm). Gebaseerd op de beproefde technologie van de Summa F-serie.

Door de uitbreiding van de flatbed-reeks streeft Summa ernaar een goede en vooral passende invulling te geven aan de groeiende behoefte naar grootformaat afwerkingssystemen. Een ideaal formaat om te combineren met 3,2 meter brede hybride en roll to roll printers.Geert Pierloot, productmarketingmanager van Summa, onderstreept: "De nieuwe formaten flatbedsystemen verrijken het Summa-platform met geavanceerde afwerkingsoplossingen, vooral voor de textielindustrie. Samen met de recente lancering van een krachtigere High Torque Rotary Module (HT RM) zijn zowel de F3232 als de F3220 de ideale werkpaarden om de textielmarkt te bedienen bij de verwerking van allerlei soorten geweven stoffen, vlaggen en banners. "
Niet alleen de textielmarkt zal profiteren van de twee nieuwe afmetingen. Beide flatbed-formaten zijn meer dan perfect geschikt voor het afwerken van de steeds populairder wordende 3m x 2m bordformaten.


Net als bij de modellen F1330/F1832/F2630 zal de F3232 standaard voorzien zijn van Summa’s Tandem Mode . Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit bij het verwerken van 1,5m x 3m bordformaten door afwisselend de voorste zone en achterste zone te gebruiken.


Alle bestaande tools en modules in het F-serie segment zijn universeel inzetbaar voor elk model van de flatbed-reeks, dus ook voor de nieuwe F3232- en F3220-maten. Dit zorgt voor de mogelijkheid om allerlei soorten materiaal te verwerken en biedt tal van hoogwaardige oplossingen voor de signmaking-, textiel- en digitale druk industrieën.


Uiteraard kun u weer verwachten dat VINK VTS, de SUMMA F-Series specialist en leverancier van het eerste uur, ook voor deze modellen u kan voorzien van de juiste informatie en service. De nieuwe flatbeds (F3232/F3220) zijn naar verwachting verkrijgbaar bij VINK VTS in februari / april 2019.
Natuurlijk bent u van harte welkom om bij ons te informeren naar de specifieke details rondom de nieuwe maar ook bestaande modellen.