LET OP: Vandaag zijn wij vanaf 15:30 uur gesloten.

SYSTEMEN & INKT

VAN GROOTFORMAAT PRINTERS TOT PLOTTERS & MEER

Systemen categorieën

SERVICE

Of je nu op zoek bent naar een grootformaat printer, snijplotter, transferpers of laminator, wij hebben het! Natuurlijk horen daar ook alle inkten en folies bij om ons totaalpakket compleet te maken. Van snij- en wrapfolie tot print- en transferfolie (zeefdrukfolie).

We leveren niet alleen de systemen maar onze technische dienst is net zo belangrijk. Ze zorgen voor een correcte installatie, assistentie op afstand of op locatie en bieden een uitgebreide service. Ons service aanbod stemmen we af op jouw onderneming en wensen. Daar zijn we specialist voor.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

We leveren alle merken, van Epson, Roland en Summa tot Mutoh, Kala en EFI. Wil je de mogelijkheden van onze systemen zelf ervaren of wil je graag advies? Bezoek onze showroom in Wormerveer. Hier kun je zelf de mogelijkheden en verschillen tussen de systemen zelf ervaren. Wij maken graag tijd voor je vrij voor een rondleiding waarbij onze experts je mee op weg nemen. Neem contact op voor een afspraak.

Teamwerk: Systemen

MEER DAN EEN

SERVICE TEAM

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE

Kennisbank

GROOTFORMAAT PRINTERS

Grootformaat printers onderscheiden we op basis van printtechniek. Er zijn DTG printers, sublimatieprinters, roll-to-roll printers en vlakbedprinters. Bij ons kun je printers ook onderscheiden op inkttype. Eco-solvent, Resin, Sublimatie en UV zijn types die je in onze webshop kunt vinden.

SNIJPLOTTERS

We leveren verschillende vinyl snijplotters en vlakbed-snijplotters van het merk Summa. Summa is al tientallen jaren toonaangevend en beroemd vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.