LET OP: Donderdag 18 en vrijdag 19 mei zijn wij gesloten. Plaats je bestelling woensdag 17 mei. Dan leveren we op maandag 22 mei.

SYSTEMEN & INKT

VAN GROOTFORMAAT PRINTERS TOT PLOTTERS & MEER

Systemen categorieën

SERVICE

Of je nu op zoek bent naar een grootformaat printer, snijplotter, transferpers of laminator, wij hebben het! Natuurlijk horen daar ook alle inkten en folies bij om ons totaalpakket compleet te maken. Van snij- en wrapfolie tot print- en transferfolie (zeefdrukfolie).

We leveren niet alleen de systemen maar onze technische dienst is net zo belangrijk. Ze zorgen voor een correcte installatie, assistentie op afstand of op locatie en bieden een uitgebreide service. Ons service aanbod stemmen we af op jouw onderneming en wensen. Daar zijn we specialist voor.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

We leveren alle merken, van Epson, Roland en Summa tot Mutoh, Kala en EFI. Wil je de mogelijkheden van onze systemen zelf ervaren of wil je graag advies? Bezoek onze showroom in Wormerveer. Hier kun je zelf de mogelijkheden en verschillen tussen de systemen zelf ervaren. Wij maken graag tijd voor je vrij voor een rondleiding waarbij onze experts je mee op weg nemen. Neem contact op voor een afspraak.

Teamwerk: Systemen

 • Levering Bubblefree Applicatietafel
  Levering Bubblefree Applicatietafel

  Met een formaat van 4 meter lang en 2,18 meter breed kan de nieuwe BubbleFree Pro Led van BeautyFoil Sign alle gangbare plaatformaten verwerken. En daarmee voldoet het aan de duidelijke stelling van BeautyFoil Sign: "Goed gereedschap is het halve werk."


  BeautyFoil Sign, bedankt voor jullie vertrouwen. Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe functionele machine.


  Geleverd aan: BeautyFoil Sign
  Geïnstalleerde machine: 
  BUBBLE-FREE Pro 4000x1680 GL+LED

  Lees meer »
 • Levering Summa vlakbed snijplotter
  Levering Summa vlakbed snijplotter

  Begin deze maand is Rob met ons technische service team op pad geweest om deze Summa F1832 vlakbed snijplotter te leveren en installeren bij Theunissen Reklame. 


  Door de demo’s in onze eigen showroom en op onze stand tijdens de Sign & Print Expo, hebben de doorslag gegeven waardoor wij deze prachtige machine mochten leveren.


  Theunissen Reklame, succes met jullie nieuwste aanwinst. Bedankt voor jullie vertrouwen in het Vink VTS team.


  Met een werkoppervlak van 184 x 320 cm is de Summa F1832 het ideale systeem voor het verwerken van de meest gangbare materiaalformaten.

  Lees meer »
 • Deze Epson 80600 is Zichtbaar
  Deze Epson 80600 is Zichtbaar

  Deze nieuwe Epson SureColor SC-S80600L is een uitbreiding van het machinepark van offline marketingbureau Zichtbaar. Afgelopen week heeft ons team deze nieuwe machine geleverd op de locatie in Bruinisse en hij draait nu al op volle toeren.

   

  Zichtbaar, bedankt voor jullie vertrouwen. Heel veel werkplezier met jullie nieuwe aanwinst.

   

  De Epson SureColor SC-S80600L levert een uitmuntende printkwaliteit en de optionele witte of metallic inkt, is ideaal voor gespecialiseerde signmakers en creëert prachtige, kleurechte afdrukken op een breed scala aan mediatypen.

   

  Geleverd aan: Zichtbaar

  Lees meer »
 • Bubblefree werken
  Bubblefree werken

  Sinds eind april werkt VAN DER POL PremiumSignmakers vanuit hun gave, nieuwe onderkomen en in dit geval vraagt een nieuw pand ook om uitbreiding van het machinepark. Ons team heeft de Bubble-Free Pro applicatietafel geleverd.

   

  De Bubble-Free Pro applicatietafel biedt uitkomst voor de signmaker. Het aanbrengen van onder andere full colours, applicatietape en snijteksten op plaatmateriaal is heel eenvoudig en zoals de naam al doet vermoeden, volledig Bubble Free. Deze applicatietafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoerbaar met vele opties.

   

  VAN DER POL PremiumSignmakers, bedankt voor jullie vertrouwen. Wij wensen jullie veel succesvolle projecten en werkplezier in jullie nieuwe pand.

   

  Lees meer »
 • Sublimatie printer Epson SC-F9400 afgeleverd
  Sublimatie printer Epson SC-F9400 afgeleverd

  Printkwaliteit, snelheid, bedieningsgemak en bewezen betrouwbaarheid. Dit waren voor Revis Verkeerstechniek/Wayfinding Nederland de redenen om de Epson SC-F9400 aan te schaffen, in combinatie met de expertise van ons service team. Vorige week heeft Ton de gereed gemaakte sublimatieprinter afgeleverd. 

   

  Met de SC-F9400 sublimatieprinter kun je met twee echt fluorescerende inktoplosssingen (geel en roze) printen, die kunnen worden gebruikt om een breed scala aan heldere, levendige kleuren te creëren voor bijvoorbeeld de bewegwijzering projecten van Revis/Wayfinding.

   

   

  Geleverd aan:

  Lees meer »

MEER DAN EEN

SERVICE TEAM

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE

Kennisbank

GROOTFORMAAT PRINTERS

Grootformaat printers onderscheiden we op basis van printtechniek. Er zijn DTG printers, sublimatieprinters, roll-to-roll printers en vlakbedprinters. Bij ons kun je printers ook onderscheiden op inkttype. Eco-solvent, Resin, Sublimatie en UV zijn types die je in onze webshop kunt vinden.

SNIJPLOTTERS

We leveren verschillende vinyl snijplotters en vlakbed-snijplotters van het merk Summa. Summa is al tientallen jaren toonaangevend en beroemd vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.