LET OP: op dit moment ervaren wij problemen met onze webshop. Plaats alsjeblieft je bestelling via e-mail. Bedankt voor je begrip!

SYSTEMEN & INKT

VAN GROOTFORMAAT PRINTERS TOT PLOTTERS & MEER

Systemen categorieën

SERVICE

Of je nu op zoek bent naar een grootformaat printer, snijplotter, transferpers of laminator, wij hebben het! Natuurlijk horen daar ook alle inkten en folies bij om ons totaalpakket compleet te maken. Van snij- en wrapfolie tot print- en transferfolie (zeefdrukfolie).

We leveren niet alleen de systemen maar onze technische dienst is net zo belangrijk. Ze zorgen voor een correcte installatie, assistentie op afstand of op locatie en bieden een uitgebreide service. Ons service aanbod stemmen we af op jouw onderneming en wensen. Daar zijn we specialist voor.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

We leveren alle merken, van Epson, Roland en Summa tot Mutoh, Kala en EFI. Wil je de mogelijkheden van onze systemen zelf ervaren of wil je graag advies? Bezoek onze showroom in Wormerveer. Hier kun je zelf de mogelijkheden en verschillen tussen de systemen zelf ervaren. Wij maken graag tijd voor je vrij voor een rondleiding waarbij onze experts je mee op weg nemen. Neem contact op voor een afspraak.

KLANTVERHAAL

Teamwerk: Systemen

 • Epson 80600 voor Kieboom Werkendam
  Epson 80600 voor Kieboom Werkendam

  TEAMWERK


  Kieboom Werkendam heeft recentelijk geïnvesteerd in deze Epson 80600, die Rob bij ze heeft afgeleverd. Deze grootformaat printer en de super printkwaliteit gaat hen ondersteunen bij hun productiecapaciteit.


  Bedankt Kieboom Werkendam voor jullie vertrouwen. Heel fijn dat jullie tevreden zijn over de installatie en instructie. Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst.

   

  Lees meer »
 • Roland TrueVIS SG3-540 voor Timmers Reklame
  Roland TrueVIS SG3-540 voor Timmers Reklame

  Tiimmers Reklame heeft al jaren goede ervaringen met Roland printers. Het was voor hen dan ook logisch om een nieuwe Roland TrueVIS SG3-540 Print & Cut machine aan te schaffen voor de groei van hun bedrijf.


  Wij wensen Marco en Melvin veel succes met hun nieuwe aanwinst. Bedankt voor het vertrouwen in Vink VTS.


  Geleverd aan: Timmers Reklame
  Geïnstalleerde machine: Roland TrueVIS SG3-540 Print & Cut

  Lees meer »
 • Kala Mistral 1650 voor RM Tintservice
  Kala Mistral 1650 voor RM Tintservice

  Voor Roy van RM Tintservice was het al snel duidelijk dat de Kala Mistral 1650 laminator de juiste keuze voor hem was om een perfecte afwerking te geven aan zijn printwerk. Meerdere positieve berichten van collega bedrijven gaven hem de doorslag.


  Wij wensen het team van RM Tintservice heel veel succes met hun nieuwe aanwinst. En bedankt voor het vertrouwen in ons team.


  Geleverd aan: RM Tintservice
  Geïnstalleerde machine: Kala Mistral 1650 HR2 laminator

  Lees meer »
 • Epson V7000 vlakbed printer
  Epson V7000 vlakbed printer

  Sierhuis Promo & Sign wilde hun productie capaciteit in kwaliteit verhogen. Door onze levering van de Epson V7000 beschikken zij nu over nog meer kleurkracht. De V7000 vlakbed printer biedt namelijk een scala aan toepassingen, zoals Epson's unieke UltraChrome UV-inkt configuratie inclusief rood, grijs, wit en vernis. Hiermee kan Sierhuis hun service aanbod verder uitbreiden en hoogwaardige resultaten leveren. Sierhuis heeft nu alle facetten van professionele productie voor drukwerk in eigen huis dat op maat wordt gerealiseerd.


  Sierhuis Promo & Sign, heel veel print meters gewenst met jullie nieuwe aanwinst en bedankt voor het vertrouwen in het Vink VTS team.  Geleverd aan:

  Lees meer »
 • Totale printoplossing voor De Tintmanfolies
  Totale printoplossing De Tintmanfolies Epson Kala Printer Laminator

  Eind augustus hebben wij Iwan van De Tintmanfolies voorzien van hun eerste totale print oplossing. De Epson 80600 grootformaat printer (inclusief Onyx software) in combinatie met de Kala Mistral 1650 laminator.


  Naast de jarenlange ervaring in carwrap en autoruiten tinten, hebben zij nu de weloverwogen beslissing genomen om hun core business ook uit te breiden met print projecten.


  Iwan, heel veel succes met de uitbreiding van je dienstenpakket waarbij je nieuwe aanwinsten de perfecte aanvulling zijn. En uiteraard bedankt dat wij jullie hebben mogen adviseren met onze actuele kennis en ervaring.


  Wist je dat we een ook speciale Colour Management training in ons training programma hebben? Ontwikkeld en gegeven door onze eigen technische experts >> Training Colour Management - Printen op groot formaat

  Lees meer »

MEER DAN EEN

SERVICE TEAM

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE

Kennisbank

GROOTFORMAAT PRINTERS

Grootformaat printers onderscheiden we op basis van printtechniek. Er zijn DTG printers, sublimatieprinters, roll-to-roll printers en vlakbedprinters. Bij ons kun je printers ook onderscheiden op inkttype. Eco-solvent, Resin, Sublimatie en UV zijn types die je in onze webshop kunt vinden.

SNIJPLOTTERS

We leveren verschillende vinyl snijplotters en vlakbed-snijplotters van het merk Summa. Summa is al tientallen jaren toonaangevend en beroemd vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.