LET OP: tijdens de feestdagen hebben we aangepaste levertijden. Bekijk ze hier.

SYSTEMEN & INKT

PRINTERS, PLOTTERS & PERSEN

Systemen categorieën

SERVICE

Of je nu op zoek bent naar een grootformaat printer, snijplotter, transferpers of laminator, wij hebben het! Natuurlijk horen daar ook alle inkten en folies bij om ons totaalpakket compleet te maken. Van snij- en wrapfolie tot print- en transferfolie (zeefdrukfolie).

We leveren niet alleen de systemen maar onze technische dienst is net zo belangrijk. Ze zorgen voor een correcte installatie, assistentie op afstand of op locatie en bieden een uitgebreide service. Ons service aanbod stemmen we af op jouw onderneming en wensen. Daar zijn we specialist voor.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

We leveren alle merken, van Epson, Roland en Summa tot Mutoh, Kala en EFI. Wil je de mogelijkheden van onze systemen zelf ervaren of wil je graag advies? Bezoek onze showroom in Wormerveer. Hier kun je zelf de mogelijkheden en verschillen tussen de systemen zelf ervaren. Wij maken graag tijd voor je vrij voor een rondleiding waarbij onze experts je mee op weg nemen. Neem contact op voor een afspraak.

KLANTVERHAAL

Teamwerk: Systemen

 • Tweede machine voor van Roekel Reclame
  Tweede machine voor van Roekel Reclame

  Vorig jaar heeft Rob al een machine geleverd bij Van Roekel Reclame en begin dit jaar ging hij weer langs voor de installatie van de Kala Mistral 1650.


  Ook deze keer werd de installatie en de instructie als zeer prettig ervaren door de dames van Van Roekel Reclame. Ze draaien al volop full colour projecten op de laminator door top drukte. Wederom bedankt voor jullie vertrouwen Van Roekel Reclame.


  Geïnstalleerd bij: Van Roekel Reclame
  Geleverd systeem: Kala Mistral 1650 HR2 laminator

  Lees meer »
 • Summa S Class 3 voor Two Design Reklamemakers
  Summa S Class 3 voor Two Design Reklamemakers

  Na jarenlange goede ervaring met de eerste Summa snijplotter, was het voor Two Design Reklamemakers logisch om de nieuwste Summa S Class 3 T120 via Ton bij Vink VTS te bestellen. Hiermee stellen ze de productiviteit voor de komende jaren veilig.


  Wij wensen het team van Two Design Reklamemakers veel succesvolle projecten en bedanken wederom voor het vertrouwen in Vink VTS.


  Geleverd aan: Two Design Reklamemakers
  Geïnstalleerde machine: Summa S Class 3

  Lees meer »
 • BUKO Infrasupport gaat efficiënter werken
  BUKO Infrasupport gaat efficiënter werken

  BUKO Infrasupport gaat efficiënter werken 

  Door de nauwe samenwerking tussen BUKO Infrasupport en onze collega’s Arjen (Manager Techniek & Service) en Jaball (Key Accountmanager), heeft BUKO Infrasupport flinke stappen voor de toekomst kunnen zetten. Met de aanschaf van negen Roland LG-540 UV printers kunnen ze efficiënter werken op al hun vestigingen.


  De unieke geïntegreerde Print & Cut functie van de nieuwste Roland LG-540 UV printer geeft BUKO Infrasupport de gelegenheid om ook in de avonduren tekstborden te printen én op maat te snijden.

   


  Het printen op zelfklevende transparante folie levert tijdwinst op bij het schoonmaken van de tekstborden, omdat de transparante folie in één keer verwijderd kan worde

  Lees meer »
 • Investeren met M&R voor passie en vakmanschap
  Investeren met M&R voor passie en vakmanschap

  Investeren in de toekomst met techniek en vakmanschap. Dat is wat Fox Originals doet met de aanschaf van de M&R Gauntlet 4. De nieuwste zeefdruk carrousel van M&R met maar liefst 16 kleuren. En de eerste die in Europa geïnstalleerd is.


  Met de M&R Gauntlet 4 kan Fox Originals op hoog niveau unieke prints drukken door de vele mogelijkheden die standaard onderdeel zijn van dit systeem. Uiteraard kunnen de operators het naar wens verder finetunen. Samen met het team van Fox hebben we de passie voor zeefdruk techniek en creativiteit gecombineerd met vakmanschap en investeren in de toekomst.

  Lees meer »
 • 3 nieuwe machines voor v/d Pol Bedrijfskleding & Reclame
  3 nieuwe machines voor v/d Pol Bedrijfskleding & Reclame

  Ton heeft bij Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame maar liefst 3 nieuwe machines afgeleverd. Met deze nieuwe machines kunnen zij hun klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van reclame en belettering.


  Er is gekozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Epson SC-80600 printer, de Summa S Class 2 T160 snijplotter en de Kala Mistral 1650 laminator.


  Wij wensen Nelson en zijn team Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame heel veel succes met deze nieuwe aanwinsten.


  Geleverd aan: Van der Pol Bedrijfskleding & Reclame
  Geïnstalleerde machines:
  Epson SureColor SC-S80600
  Summa S Class 2 160T
  Kala

  Lees meer »

MEER DAN EEN

SERVICE TEAM

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE

Kennisbank

GROOTFORMAAT PRINTERS

Grootformaat printers onderscheiden we op basis van printtechniek. Er zijn DTG printers, sublimatieprinters, roll-to-roll printers en vlakbedprinters. Bij ons kun je printers ook onderscheiden op inkttype. Eco-solvent, Resin, Sublimatie en UV zijn types die je in onze webshop kunt vinden.

SNIJPLOTTERS

We leveren verschillende vinyl snijplotters en vlakbed-snijplotters van het merk Summa. Summa is al tientallen jaren toonaangevend en beroemd vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.