LET OP: Vandaag zijn wij vanaf 15:30 uur gesloten.

Facade folies

Om in te lijsten

Gevel- en kozijnfolie

Facade folie is een hoogwaardige gegoten folie, speciaal ontwikkeld voor toepassing op kunststof of aluminium gevelpanelen en kozijnen. Deze kozijnfolie is het perfecte alternatief voor verf doordat je minder afhankelijk bent van de ondergrond en weersomstandigheden. Ook is er bij gebruik van facade folie geen sprake van geuroverlast of stof, en je hoeft geen rekening te houden met een droogtijd. Direct te plakken dus! Kortom, facade folie is een mooie, snelle en kwalitatieve oplossing.

Kwaliteit op de gevel

De kleur van facade folie is meteen dekkend dus 1 laag folie is voldoende. De extra sterke high tack lijm waarmee de facade folie is voorzien garandeert een uitstekende hechting op diverse soorten ondergronden: kunststof, aluminium, gecoat en ongecoat metaal en volkern gevelpanelen.

 

Een decennium lang kleurbehoud
Het gebruik van de meest geavanceerde grondstoffen en pigmenten zorgt ervoor dat facade folie ofwel de kozijnfolie tot wel 10 jaar UV bestendig is. Oftewel de echtheid van de kleur blijft tot een decennium behouden.

Renoveer met kleur

In onze webshop kun je de facade folie in meerdere standaard RAL kleuren bestellen waarbij je kunt kiezen uit een glanzende en satin uitvoering. Door de ruime keuze van facade folies leent het zich bij uitstek voor het renoveren van kozijnen, deuren en overige gevelpanelen. Creëer gemakkelijk een nieuwe look met een andere kleur zonder gebruik van verf en kwasten. Wil je een speciale kleur? Dat kan! Bij een minimale afname van 100 strekkende meter ontwikkelen wij de perfecte colour match van jouw keuze.

Gecertificeerde professionele toepassing

De facade folie is handzaam en eenvoudig toe te passen door iedere ervaren schilder en foliemonteur. Is een uitgebreide garantie, verstrekt door de foliefabrikant, verplicht voor jouw project? Dan is het bezit van een officieel certificaat van belang.

Training facade folie plakken

Steeds meer kunststof of aluminium gevelelementen worden omgekleurd met facade folie. Een grote en lucratieve markt, want heel wat panden met kunststof of aluminium kozijnen en panelen staan er wat verkleurd, verkrijt en verkalkt bij. Een ‘zelfklevende verflaag’ blijkt een mooie, snelle en kwalitatieve oplossing.

Om je van de nieuwste technieken op de hoogte te stellen en je te informeren over de meest actuele informatie, bieden wij verschillende vaktrainingen aan. Neem contact met ons op om je in te schrijven voor de training Facade folie plakken.

Heb je vragen over facade folie?

Altijd persoonlijk contact

vink.vts@nl.vink.com
075 - 6470670