LET OP: Vandaag zijn wij vanaf 15:30 uur gesloten.

Interieurfolie

Van goud tot hout

Interieurfolie; de ideale oplossing voor restylen zonder breekwerk  

Met interieurfolie krijgen woon-, werk- en leefomgevingen snel en eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. Geef je klanten op een hoogwaardige, innovatieve manier de mogelijkheid om snel en zonder breekwerk hun interieur toekomstbestendig te veranderen. Van restyling tot renovatie en nieuwbouw. De interieurfolies van Vink VTS maken het eenvoudig, toegankelijk én betaalbaar. Werken met interieurfolies geeft compleet nieuwe dimensies en de mogelijkheden zijn oneindig. Van een vernieuwde keuken of badkamer tot een compleet 'nieuwe' inrichting door middel van meubelfolie. Met een ruim assortiment met meer dan 200 designs, advies op maat en persoonlijke trainingen ben jij snel in staat om de interieurwereld te betreden.

Voor

Na

Voor

Na

Wat is interieurfolie?

Interieurfolie is stevig, zelfklevend vinyl en wordt ook wel plakfolie genoemd. De folies zijn zeer geschikt voor gebruik op vlakke of licht gebogen ondergronden. Door de hoge kwaliteit is de folie eenvoudig te verwarmen waardoor het vervormd kan worden en geplakt op rondingen, over hoekjes, sierlijsten en inkepingen. Ons assortiment interieurfolies bestaat uit tientallen verschillende kleuren en dessins. Van goud tot hout en van leer tot metaal.

Meer voorbeelden?

De voordelen van interieurfolie

De klus snel gerealiseerd

Makkelijk aanbrengen

Hoge slijtvastheid

Alle denkbare dessins

Perfecte afwerking

Training interieurfolie plakken

Het toepassen van interieurfolie is in veel gevallen een uitkomst! Hierbij is het van belang het product goed te kunnen bewerken. Interieurfolies zijn eenvoudig aan te brengen. Dat heb je zo onder de knie. Bovendien bieden we je een snelle training aan via Appcadamy.

Klanten vertellen

"Met interieurfolie kan je de klus in één dag afwerken, je hebt geen droogtijd. De designs zijn niet te realiseren met verf dus is interieurfolie een mooie uitkomst." - Bas van der Worp, Schildersbedrijf van der Worp

"Wat vaak meespeelt is dat je door het toepassen van interieurfolie de kosten beperkt, terwijl er een compleet nieuwe beeld ontstaat. Het is een schoon proces zodat niet de hele zaak dicht hoeft en stofvrij gemaakt moet worden."- Jeroen de Jong, Toon de Jong Reklame

Keukens wrappen

Wil je op een snelle en voordelige manier de keuken van een klant vernieuwen? Geef keukens in een handomdraai een nieuwe uitstraling door ze te voorzien van zelfklevende interieurfolie in de kleur of structuur naar keuze van je klant en het ziet er weer uit als nieuw. Het grote voordeel van het wrappen van keukenkastjes ten opzichte van overspuiten is dat de meubelfolie stootvast en afneembaar is. De plakfolie is ook te gebruiken voor het aanrecht. Wrap het aanrechtblad in iedere mogelijke kleur en creëer een unieke uitstraling. Keukenwrapping is dé ideale oplossing als je geen volledig nieuwe keuken wilt plaatsen. De interieurfolies van Bodaq en 3M DI-NOC zijn hier perfect voor.

Interieurfolie voor badkamers

Interieurstyling met interieurfolie wordt steeds vaker in de badkamer toegepast. Onze interieurfolies zijn onderhoudsvriendelijk, waterafstotend, slijtvast en de naden kunnen geseald worden. Vervanging van de meubels in de badkamer voor een volledig nieuwe uitstraling is dus niet nodig. Neem gelijk de muren in de badkamer mee en beplak deze met een nieuwe kleur of print meubelfolie. Vergeet ook het bad of de douche niet te redesignen, want met interieurfolie is veel mogelijk! Toepassen van interieurfolie is vele malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe badkamer en daarom is het voor veel mensen een ideaal alternatief, zowel particulier als zakelijk. Zijn bijvoorbeeld de badkamers in een hotel nog in goede staat maar toe aan een upgrade? Een nieuwe frisse badkamer is snel te realiseren waardoor de kamer weer snel gebruikt kan worden.

Wanden restylen

Het wrappen van wanden is vaak een beter alternatief dan schilderen of behangen. Het beplakken van muren met zelfklevend vinyl heeft meerdere voordelen. Pas een folie met betonlook toe voor een strakke look die niet van echt te onderscheiden is of een warme houten muur. Creëer een chique effect met een marmeren look op de wand of breng een uni kleur aan met de folies uit de serie ‘effen effecten’. Wandfolie is slijtvast en gemakkelijk afneembaar. Daardoor wordt het onder andere veel in ziekenhuizen toegepast. Muren en panelen kunnen volledig beplakt worden om ze zo een unieke uitstraling te geven. De beplakte wanden met interieurfolie hebben een voelbare structuur waarmee diepte en sfeer aan het interieur worden gegeven.

Het interieurfolie inspiratiepakket

Meld je aan en ontvang ons gratis inspiratiepakket

Heb je vragen over interieurfolie?

Altijd persoonlijk contact

vink.vts@nl.vink.com
075 - 6470670