Vanwege gepland onderhoud aan onze webshop kun je dit weekend geen bestelling plaatsen.
Geef je bestelling alsjeblieft door via ons e-mailadres.

Interieurfolie

Van goud tot hout

Interieurfolies; de ideale oplossing voor restylen zonder breekwerk  

Met interieurfolie krijgen woon-, werk- en leefomgevingen in een handomdraai een compleet nieuw gezicht. Geef je klanten op een hoogwaardige, innovatieve en toekomstbestendige manier de mogelijkheid om snel en zonder breekwerk het interieur te veranderen. Of het nu gaat om restyling, renovatie, verfraaiing of nieuwbouw. De interieurfolies van Vink VTS maken het eenvoudig, bereikbaar én betaalbaar. Werken met interieurfolies geeft compleet nieuwe dimensies en de mogelijkheden zijn oneindig. Met een ruim assortiment van meer dan 200 designs, advies op maat en persoonlijke trainingen ben je snel klaar voor het betreden van de interieurwereld.

Voor

Na

Voor

Na

Wat is interieurfolie?

Interieurfolie, ook wel plakfolie genoemd, is stevig, zelfklevend vinyl. Zeer geschikt voor gebruik op vlakke of licht gebogen ondergronden. Door de hoge kwaliteit is de folie eenvoudig te verwarmen waardoor het vervormd kan worden en geplakt kan worden op rondingen en over hoekjes, sierlijsten en inkepingen. Onze interieurfolies zijn er in tientallen verschillende kleuren en dessins. Van goud tot hout en van leer tot metaal.

Meer voorbeelden?

De voordelen van interieurfolie

De klus snel gerealiseerd

Makkelijk aanbrengen

Hoge slijtvastheid

Alle denkbare dessins

Perfecte afwerking

Training interieurfolie plakken

Het toepassen van interieurfolie is in vele gevallen een uitkomst! Hierbij is het van belang het product goed te kunnen bewerken. Interieurfolies zijn eenvoudig aan te brengen. Dat heb je zo onder de knie. Bovendien bieden we je een snelle training aan via Appcadamy.

Klanten vertellen

"Met interieurfolie kan je de klus in één dag afwerken, je hebt geen droogtijd. De designs zijn niet te realiseren met verf dus is interieurfolie een mooie uitkomst." - Bas van der Worp, Schildersbedrijf van der Worp

"Wat vaak meespeelt is dat je door het toepassen van interieurfolie de kosten beperkt, terwijl er een compleet nieuwe beeld ontstaat. Het is een schoon proces zodat niet de hele zaak dicht hoeft en stofvrij gemaakt moet worden."- Jeroen de Jong, Toon de Jong Reklame

Keukens wrappen

Wil je op een snelle en voordelige manier de keuken van een klant vernieuwen? Maak gebruik van folie voor keukenkastjes en hij ziet er weer uit als nieuw! Geef de keuken in een handomdraai een nieuwe uitstraling door hem te voorzien van zelfklevende folie in een kleur en structuur naar keuze van je klant. Een budgetvriendelijke keukenrenovatie is hét alternatief. Het wrappen van keukenkastjes heeft een groot voordeel ten opzichten van overspuiten omdat de folie stootvast is en goed afgenomen kan worden. De interieurfolie is ook te gebruiken op het aanrecht. Wrap het aanrechtblad in iedere mogelijke kleur en creëer een unieke uitstraling. Keukenwrapping is de ideale oplossing als je geen volledig nieuwe keuken wil plaatsen. De interierufolies van Bodaq en 3M DI-NOC zijn hiervoor zeer geschikt.

Interieurfolie voor badkamers

Interieurfolie is goed toe te passen in de badkamer. Interieurfolie is onderhoudsvriendelijk, waterafstotend, slijtvast en de naden kunnen geseald worden. Meubels in de badkamer hoeven dus niet vervangen te worden om de badkamer een volledige nieuwe uitstraling te geven. Het is tevens mogelijk om muren in de badkamer te beplakken. Interieurstyling wordt steeds vaker in de badkamer toegepast. Vergeet ook het bad of de douche niet te upgraden, want met interieurfolie is veel mogelijk! Het toepassen van interierfolie in de badkamer weegt qua kosten natuurlijk niet op tegen het plaatsen van een nieuwe badkamer en daarom voor veel mensen een zeer goede optie. Is de badkamer in een hotelkamers nog in goede staat maar verdient het een upgrade? Een nieuwe frisse badkamer is snel gerealiseerd waardoor de kamer weer snel gebruikt kan worden.

Wanden wrappen

Het wrappen van wanden is vaak een beter alternatief dan schilderen of behangen van muren. Het beplakken van muren met zelfklevend vinyl heeft verschillende voordelen. Creëer niet van echt te onderscheiden betonnen wanden of een warme houten muur. Een chique effect met een marmeren wand of breng kleur aan met de folies uit de serie ‘effen effecten’. Wanden die zijn gewrapt zijn slijtvast en kunnen makkelijk worden afgenomen. Hierdoor wordt het onder andere veel in ziekenhuizen toegepast. Het is mogelijk om volledige muren of panelen te wrappen en een unieke uitstraling te geven. De beklede wanden met interieurfolie hebben een voelbare structuur en brengen hierdoor diepte en sfeer aan in het interieur.

Het interieurfolie inspiratiepakket

Meld je aan en ontvang ons gratis inspiratiepakket

Heb je vragen over interieurfolie?

Altijd persoonlijk contact

marcel.gerritsen@nl.vink.com
06 - 53509122