Vanwege gepland onderhoud aan onze webshop kun je dit weekend geen bestelling plaatsen.
Geef je bestelling alsjeblieft door via ons e-mailadres.

Zonwerende raamfolie

Madico® houdt de warmte buiten

Zonwerende folie reguleert warmte en licht

De zon geeft ons veel energie. Heerlijk! Maar er zijn ook nadelen. Sommige ruimtes worden bijvoorbeeld snikheet na een paar uurtjes zonneschijn. En die felle schittering zit ook wel eens in de weg. De oplossing? Zonwerende raamfolies van Madico®. Die reguleren warmte én licht.

Ook in de zomer een koele ruimte

Zonwerende glasfolie op ramen vermindert de warmte aanzienlijk. Het zorgt voor meer comfort en een behaaglijke ruimte. Ook in de zomer. Het verschil is vrijwel direct merkbaar. Een simpele maar zeer effectieve oplossing. Maar er zijn meer voordelen.

Onze bestsellers

Energiebesparend

Zonwerende glasfolie houdt het zonlicht buiten en absorbeert de zonne-energie voor een prettig binnenklimaat. En dat betekent eenvoudig dat zomers de airco minder hoeft te werken. Een besparing op je energiekosten dus.

Veiligheid en privacy

De stevige glasfolies op de ramen bevordert ook de veiligheid. Want mochten de ruiten breken, dan houdt het glassplinters bij elkaar. Dat ruimt ook wat makkelijker op. Bovendien voorkomt de zonwerende folie inkijk, dus heeft iedereen binnen wat meer privacy.

Ontdek het Madico-assortiment

Bij Vink VTS leveren we warmte- en zonwerende glasfolies van Madico® in allerlei soorten en gradaties. Met en zonder spiegeleffect, en in lichte en donkere kleurtypen, zoals Reflective Silver, Optivision, Solar Bronze, Nova, Solar Grey, Charcool. Bestel ons overzichtelijke Madico® sampleboek via de webshop.

10 jaar garantie

Madico® glasfolies voor gebouwen gaan erg lang mee. Ze worden dan ook geleverd met maar liefst 10 jaar garantie. En ze hebben weinig onderhoud nodig. Schoonmaken met een milde oplossing is voldoende.

Raamfolie Vaktrainingen

Je wilt natuurlijk ook weten hoe je deze zonwerende folies het beste aanbrengt. Daarom bieden we ook professionele trainingen aan in ons Experience Center in Wormerveer. Bekijk de beschikbare data en het programma. We zien je daar!

Heb je het artikel in de Sign+ al gelezen?

  

Vink VTS schreef samen met SPF een interessant artikel over zonwerende folies.
Het volledige artikel staat op Sign.nl

Heb je vragen over raamfolies?

Altijd persoonlijk contact

vink.vts@nl.vink.com
075 - 6470670