Workshop autoraam tinten

Leer de kneepjes van het vak in deze handige training

Training ramentinten in 1 dag

Vink VTS organiseert in samenwerking met de montagespecialisten van Madico een 1-daagse vaktraining voor het vakkundig installeren van zonwerende folies op zijruiten en achterruiten van voertuigen.

De kwaliteit van zonwerende folies hangt in sterke mate af van een goede en professionele installatie. Onder professionele begeleiding krijgt u een combinatie van theorie en praktijk: folietypen, applicatie technieken, snijtechnieken op glas, materiaal keuze, oppervlakte behandeling, etc...

Leer in 1 dag autoramen plakken met zonwerende folie. De dag bestaat uit een gedeelte theorie en praltijk. In het theoriegedeelte worden de verschillende folies behandeld, de verschillende mogelijkheden en plaktechnieken. Maar ook wij weten: ramentinten leer je door te doen. Dus al snel gaan we door naar de plakruimte waar enkele auto's klaarstaan om getint te worden. Er lopen meerdere trainers rond die je helpen bij alle stappen van het ramentinten.

Aan het eind van de dag ontvang je, bij het goed doorlopen van de training, een certificaat.

Deze dag wordt verzorgd door Vink VTS in samenwerking met Madico. Je zal werken met kwalitatief hoogwaardige raamfolies. Daarnaast hebben de trainers velen jaren praktijkervaring en kunnen al je vragen beantwoorden.

De training wordt meermalen per jaar georganiseerd

De eerstvolgende trainingsdata is niet bekend. Als u intresse heeft kunt u zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Maximaal 10 deelnemers per training.

U kan zich aanmelden als u reeds klant bij ons bent of in het bezit bent van een KvK-nummer. De cursus wordt georganiseerd voor medewerkers die al enige ervaring hebben met het plakken van autoramen. Wanneer dit niet het geval is, kunnen we deze training niet aanraden.

We verzoeken uw eigen ‘gereedschap set’ (föhn, mesjes, rakels, spuitbus, etc) mee te nemen. Wij vullen dat dan aan met specifieke tools voor het tinten van autoruiten.

Zeker zijn van een plaatsje in de workshop? Vul onderstaand formulier in.

Of eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons.
Mail naar: John.overbeek@nl.vink.com of bel: 06-20014702

Leer autoraam tinten in deze workshopLeer autoraam tinten in deze workshop

    

    

Trainingsdatum: Neem contact met ons op

Trainingslocatie: Industrieweg 38, Wormerveer

Trainingskosten: €375,- p.p.

Meld u hier aan