Sign en carwrap cursus

Vak's 1 en Vak's 2: alles voor zowel de beginnende als de gevorderde signprofessional

Sign & Wrap Workshop

VAK'S 1

In deze basiscursus leer je de theorie en de praktijk van het strak kunnen monteren van zelfklevende folies op vlakke, licht gebogen en 3D oppervlakken. We kijken bijvoorbeeld naar: hoe selecteer ik de juiste folie en belijming? Hoe kan ik snijteksten het beste monteren? En hoe volle banen? Hoe werk ik spanning uit een folie? Wanneer gebruik ik de 1-2 aanlegmethode? Hoe neem ik de hobbels van klinknagels? Hoe föhn ik in met- en zonder inlegstrook? Allemaal vragen, die geen vragen blijven voor de deelnemers aan onze Vaks module 1!

VAK'S 2

In de Vaks module 2 ga je de diepte in. Letterlijk en figuurlijk. Aan bod komen alle technieken die nodig zijn om perfect te carwrappen. Bumpers, bolle buitenspiegels, verzonken handgepen: je leert alle fijne kneepjes om perfect Vak(’s)werk af te leveren. Aan het einde van de cursus heb je kennis van, en ervaring in, precisie snijden, diverse rakeltechnieken, overlappend en volgend plakken en geschikte föhnmethodes voor allerlei foliesoorten. Deelnemers aan Vaks module 2 zijn klaar voor 3D!

Leer de kneepjes van het plakken

Vak's training

1-daagse cursus carwrappen en signing

  In kleine groepen praktijk en theorie leren signing

Leren onder begeleiding van professionals workshop leren carwrappen

Workshop met aandacht voor precisie

Theorie oefeningen signing cursus kiezen juiste folie

Hoe selecteer je de juiste folie voor de auto

Algemene cursus informatie

De kosten voor Vak's 1 bedragen €155,-. Hierbij zit materiaal, koffie/thee/dranken, certificaat, lunch en een goed gevulde toolbelt.

De kosten voor Vak's 2 bedragen €250,-. Hierbij zit koffie/thee/dranken, certificaat, materiaal, lunch, een goedgevulde toolbelt en een minitemperatuurmeter.

Locatie: Avery Dennison Trainingscentrum, Oegstgeest.

Duur: 1 dag, van 9.00 tot 16.30

Aantal Deelnemers: Maximaal 10 per sessie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Vak's 1 of 2? Neem dan contact op. U kunt mailen naar John Overbeek: john.overbeek@nl.vink.com.
Om gebruik te kunnen maken van onze trainingen dient u te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Particulieren aanmeldingen zijn niet mogelijk.

 


Door de huidige corona omstandigheden zijn alle trainingen in 2020 geannuleerd. Data voor de trainingen in 2021 zijn nog niet bekend. Dit is in afwachting van de ontwikkelingen.