Bezoek ons op de Sign & Print Expo. Meld je GRATIS aan.

ADMINISTRATIEF

SALES MEDEWERKER

(24-40 UUR)

Ben jij degene met communicatie skills, sales ambitie en ben jij het perfecte voorbeeld van klantvriendelijkheid? Wil je het visitekaartje zijn van ons gezellige team en onze nieuwe functie Administratief Sales Medewerker vormgeven? Leuk! Laten we kennis maken.

Omdat ons mooie bedrijf enorm groeit zoeken wij versterking voor ons Service & Support team in de nieuwe functie van Administratief Sales Medewerker. In deze rol ben je een spin in het web en vertaal je de wensen van de klant naar je team. Jij bent als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor onze klanten en leveranciers. Je leidt leads in de goede richting, zorgt voor een positieve klantervaring en tenslotte een langdurige warme band met de klant.

 

Wat ga je doen?
De eerste keer dat je op ons kantoor in Wormerveer komt merk je direct de open en informele sfeer.

 • Je handelt inkomende aanvragen voor diverse systemen af
 • Bewerkt de markt proactief door offertes na te bellen
 • Je promoot nieuwe artikelen en productacties
 • Je geeft telefonisch advies aan onze klanten over onze veelzijdige oplossingen en toepassingen
 • Je bent het directe aanspreekpunt voor zowel onze klanten als het Field Sales team

Zo ziet jouw team eruit
Het team Service & Support richt zich op de verkoop, implementatie en onderhoud van systemen zoals grootformaat printers, snijplotters en transferpersen. De afdeling bestaat uit 12 collega’s, waaronder Service Engineers, Accountmanagers Internal Sales en Accountmanagers Field Sales. 

 

Jouw skills

Om deze nieuwe en verantwoordelijke, maar vooral afwisselende functie succesvol te kunnen uitvoeren, is het met klanten in contact zijn een van jouw kwaliteiten. Persoonlijk contact in combinatie met klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel. Je hebt namelijk goede communicatieve vaardigheden en je bent oplossingsgericht. Je herkent jezelf in deze speerpunten:

 • Je hebt een commerciële opleiding gevolgd op mbo+/hbo werk- en denkniveau.
 • Nederlands en Engels spreek en schrijf je uitstekend.
 • MS Office, ERP- en CRM systemen zijn jou niet vreemd. Zo niet, dan leren we het je.
 • Anderen omschrijven jou als proactief en ambitieus met een vlotte babbel.
 • Je bent klant- en servicegericht, bent een echte teamplayer en houdt van gezelligheid.

Waarom Vink VTS?
Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist in de visuele communicatie en weten wij wat goed plakt en wat niet. Ook hebben wij het juiste advies voor elk systeem. Daarom helpen wij als partner onze klanten graag bij het waarmaken van hun ambities. We hebben een open cultuur met een informele sfeer waarin we werken in een gezellig team. We zijn geen familie maar zo voelt het wel.

 • Prima salaris (€2300 - €2700)
 • Winstdelingsregeling
 • 30 vakantiedagen (met de mogelijkheid tot het kopen van extra dagen)
 • Studieregeling
 • Pensioenregeling

En nu... solliciteren!
Wil je meer weten over de vacature? Neem contact met ons op. Upload je CV en motivatie via het formulier hieronder. We kijken er naar uit kennis te maken!

Dit is Vink VTS
Vink VTS is dé toonaangevende leverancier voor de sign-, carwrap- en interieurfoliemarkt. Ook leveren wij grootformaat printers, snijplotters en transferpersen van diverse toonaangevende merken. Als totaalleverancier houden wij niet op bij de verkoop van onze producten, maar bieden wij onze klanten extra service. Wij werken met 50 collega’s vanuit Wormerveer en Doetinchem. In Wormerveer bevinden zich het Magazijn, Inkoop, Technische Dienst en het Experience Center. De afdelingen Marketing, Productmanagement en Sales binnen- en buitendienst werken grotendeels vanuit ons kantoor in Doetinchem. Vink VTS is onderdeel van Vink Kunststoffen B.V. in Didam.