LET OP: Vandaag (20-5) zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Morgen staan wij weer voor je klaar.

JUNIOR ACCOUNTMANAGER

FIELD SALES, FULLTIME

RAYON ZUID-HOLLAND & ZEELAND

JUNIOR ACCOUNTMANAGER

FIELD SALES, FULLTIME

RAYON ZUID-HOLLAND & ZEELAND

Ben jij op zoek naar een uitdagende, flexibele sales job en wil je aan de slag bij dé totaalleverancier van visuele communicatie? Wij zijn op zoek naar een Junior Accountmanager Field Sales voor ons team. Breng al je sales skills in de praktijk en krijg de kans om jezelf door te ontwikkelen. En laat daarmee Vink VTS verder groeien.

Wij zoeken versterking voor ons Sales team, omdat ons mooie bedrijf enorm groeit. In de rol van Junior Accountmanager Field Sales beheer je de klantrelaties in ons rayon Zuid-Holland en Zeeland en verkoop je onze producten voor professionele oplossingen in de markt van visuele communicatie. Jouw productenpakket is enorm veelzijdig. Van zelfklevende folies voor diverse interieurtoepassingen (zoals meubel restyling en keukenwrap), reclame belettering en signing tot carwrapfolie en zonwerende folie. Ook de systemen die jouw klant hiervoor nodig heeft, zoals grootformaat printers, snijplotters en transferpersen voor textieldruk zijn onderdeel van jouw pakket.

Wat je gaat doen

In deze zelfstandige functie plan je de bezoeken efficiënt in op basis van jouw accountplan/jaarplan. De uitkomsten van je bezoeken en gesprekken leg je vast in ons CRM-systeem. Je stelt samen offertes op en zorgt voor een goede aftersales waarbij je duidelijke afspraken maakt over prijs, leveringscondities en betalingscondities. Hierbij bewaak je het budget en doet voorstellen, zoals het bepalen van het klant potentieel van bestaande en nieuwe klanten. Ook bewaak je de omzet en winst en signaleer je bijzondere afwijkingen. Hierbij is het belangrijk dat kwaliteit boven snelheid gaat.

 


Je hebt de juiste mindset en affiniteit met onze branche om deze snel eigen te kunnen maken. Je blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt, omdat onze branche continu in beweging is. Hierdoor kun je op de behoefte van je klanten blijven inspelen. Jouw opgedane markt- en productkennis draag je over aan collega’s en klanten. Je geeft advies over ons assortiment zodat deze optimaal aansluit bij de marktvraag. Daarnaast wil je alles leren van de ervaring en kennis van je collega’s, die je graag alles bijbrengen over de markt.

 

Jouw skills

Je hebt uitstekende communicatieve, verkoop- en onderhandelingsvaardigheden, zodat dit jouw functie tot een succes maakt. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, proactief en toont initiatief. Je weet hoe je langdurige relaties met klanten moet opbouwen. En we vinden het belangrijk dat je goed in ons team past. Verder passen de volgende skills bij je:

  • Je beschikt over mbo+ / hbo werk- en denkniveau en je bent bereid tot het volgen van vakgerichte trainingen.
  • Werkervaring in een soortgelijke rol is een pre.
  • Het is geen eis maar goede kennis van onze markt is zeker een pre. Affiniteit met onze producten en bereidheid tot het opdoen van product- / marktkennis is wel belangrijk.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Initiatiefrijk, flexibiliteit en een betrokken mindset passen bij jou.

Zo ziet jouw team eruit

Om deze uitdagende baan succesvol voor je te maken, word je ondersteund door je collega’s van de afdeling Verkoop en werk je nauw samen met de afdeling Marketing. Je verantwoording leg je af aan de Sales & Marketing Manager. Als Junior Accountmanager Field Sales ben je gemiddeld vier dagen per week onderweg en bezoek je klanten. Daarnaast ben je één dag per week op kantoor met jouw collega’s in Doetinchem of Wormerveer.

 

Wat wij je bieden

Het belangrijkste is dat we je een uitdagende functie bieden waarbij je terecht komt in een ambitieus team in een platte dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een open en informele sfeer met een collegiaal werkklimaat en dat merk je direct. Naast een passend salaris o.b.v. kennis en ervaring (€2.147 - € 2.948) hebben wij solide arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdelingsregeling, een lease auto, 30 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen van extra dagen en een goede studie- en pensioenregeling.

 

En nu… solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met John Overbeek (Sales & Marketing Manager) via 06 - 20 01 47 02. Ben je enthousiast, denk je in ons team te passen en wil je direct solliciteren? Upload je CV en motivatie via het formulier hieronder. We kijken er naar uit kennis met je te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit is Vink VTS

Vink VTS maakt deel uit van Vink Kunststoffen B.V., bestaat uit meer dan 50 enthousiaste collega’s en is gevestigd in Wormerveer en Doetinchem. In Wormerveer bevinden zich de afdelingen Logistiek, Inkoop, Verkoop, Hardware & Service, het Training Center en de showroom. In Doetinchem zijn de afdelingen Verkoop en Marketing gesitueerd. Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist in de visuele communicatie en zijn wij dé toonaangevende leverancier voor de sign-, carwrap- en interieurfoliemarkt. Van wrap/interieur- en zeefdrukfolie tot snij- en printfolie. Wij hebben het. Natuurlijk leveren wij ook de grootformaat printers, snijplotters, transferpersen en laminatoren van diverse toonaangevende merken.