LET OP: tijdens de feestdagen hebben we aangepaste levertijden. Bekijk ze hier.

ONLINE MARKETEER

FULLTIME

DOETINCHEM

Help jij ons bij het online bereiken van onze doelgroepen met SEO en SEA? Kun jij onze ideeën voor content en vormgeving omtoveren tot sterke online marketing campagnes? En heeft web design voor jou geen geheimen? Kortom, ben jij de allround online marketeer die we nodig hebben? Kom dan ons Marketing team versterken.

Wij hebben namelijk jouw kennis en ervaring van online marketing nodig in ons Marketing team in Doetinchem. De afgelopen jaren hebben we al een goede basis uitgewerkt en samen met jouw expertise en ideeën kunnen we de online positie van Vink VTS nog verder uitbouwen. Van SEO/SEA en marketing automation tot social media marketing en web design.


In ons team werken we aan alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie. We werken in teamverband aan campagnes en projecten, brainstormen regelmatig, hebben creatieve sessies en samen zijn we verantwoordelijk voor onze uitingen.

Wat je gaat doen

 • Jij zorgt ervoor dat onze content geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines en dat de website/webshop goed vindbaar is. Hiervoor creëer/beheer je webpagina’s en optimaliseer je deze d.m.v. A/B-testing en heat maps.
 • Werken met Google Ads + Google Analytics en marketing automation toepassen voor campagnes via HubSpot.
 • Campagnes online doorvoeren en optimaliseren zodat alles aan elkaar linkt (social media, website/webshop, emails, SEO/SEA etc.).
 • Coördineer je eigen projecten.
 • Ook belangrijk, heb je creatieve ideeën? Leuk! Je helpt mee om het merk Vink VTS nog meer online bekendheid te geven en onze doelgroepen te bereiken. Wat kan anders of misschien wel beter? Of waar hebben wij nog niet aan gedacht en is echt een must in de online wereld?
 • Je bent in deze rol de enige online marketeer. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn daarom belangrijk. Net als prioriteiten stellen en de kaders van jouw rol bewaken. Geen zorgen, je staat er uiteraard niet alleen voor. Je maakt onderdeel uit van een team dat jou kan helpen. Bijvoorbeeld bij het creëren van content.

 

Jouw skills

Je durft jezelf te laten gelden, kunt goed samenwerken om de beste ervaring voor de klant te realiseren en hebt uiteraard een goede dosis humor. En we vinden het belangrijk dat je goed in ons team past. Verder passen de volgende skills bij je:

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in de richting van Marketing of Commerciële Economie.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in online marketing.
 • Affiniteit met SEO, SEA, conversie optimalisatie, web design en dashboarding.
 • Je hebt kennis van en ervaring met HTML/CSS.
 • Je bent nieuwsgierig en vindt het een uitdaging om met verschillende (nieuwe) tools te werken en implementeert deze het liefste zelf, zoals HubSpot, Semrush en CMS Magento.
 • Je weet raad met data vanuit Google Analytics en Adwords.
 • Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
 • In alles wat je doet stel je de customer journey centraal.
 • Je bent zelfstandig, projectmatig en flexibel.

Zo ziet jouw team eruit

Je werkt in een ervaren, jong en enthousiast marketing team dat bestaat uit een Sales & Marketing Manager, Content Marketeer, Designer en jij als Online Marketeer. We werken veel samen met Product Management en sparren regelmatig met het Sales team. Plezier in combinatie met hard werken staat bij ons centraal. De sfeer op kantoor is informeel en dat merk je direct als je bij ons binnenstapt.

 

Wat wij je bieden

Het belangrijkste is dat we je een uitdagende functie bieden waarbij je terecht komt in een ambitieus team in een informele, dynamische organisatie met korte lijnen. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een open, collegiaal werkklimaat en dat merk je direct. Naast een passend salaris (€2.800 - €4.300) hebben wij solide arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdelingsregeling, 30 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen van extra dagen en een goede studie- en pensioenregeling. We lunchen iedere dag samen en je krijgt uiteraard je eigen werkplek inclusief al de apparatuur die je nodig hebt.

 

En nu… solliciteren

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met John Overbeek (Sales & Marketing Manager) via 06 - 20 01 47 02. Ben je enthousiast, denk je in ons team te passen en wil je direct solliciteren? Upload je CV en motivatie via het formulier hieronder. We kijken er naar uit kennis met je te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit is Vink VTS

Vink VTS maakt deel uit van Vink Kunststoffen B.V., bestaat uit meer dan 50 enthousiaste collega’s en is gevestigd in Wormerveer en Doetinchem. In Wormerveer bevinden zich de afdelingen Logistiek, Inkoop, Verkoop, Hardware & Service, het Training Center en de showroom. In Doetinchem zijn de afdelingen Verkoop en Marketing gesitueerd. Al meer dan 45 jaar zijn wij specialist in de visuele communicatie en zijn wij dé toonaangevende leverancier voor de sign-, carwrap- en interieurfoliemarkt. Van wrap/interieur- en zeefdrukfolie tot snij- en printfolie. Wij hebben het. Natuurlijk leveren wij ook de grootformaat printers, snijplotters, transferpersen en laminatoren van diverse toonaangevende merken.