Bezoek ons op de Sign & Print Expo. Meld je GRATIS aan.

SUPPORT

& SERVICE ENGINEER

PARTTIME/FULLTIME

Ben jij het toonbeeld van klantvriendelijkheid, technisch aangelegd en wil je ook nog eens jouw DTP skills inzetten? Wil je onderdeel zijn van het geweldige team op de foto? Dan ben jij dé Service & Support Engineer die we zoeken! Ontwikkel jezelf verder in de populaire markt van visuele communicatie en zorg dat je bij onze klant het visitekaartje bent van ons Service & Support team.

Wij zoeken versterking voor ons Service & Support team, omdat ons mooie bedrijf enorm groeit. In de rol van Service & Support Engineer vertegenwoordig je Vink VTS tijdens bezoeken aan onze klanten in heel Nederland.

 

Wat ga je doen?
Na de inwerkperiode ga je aan de slag als Service & Support Engineer. Je installeert systemen en softwarepakketten uit ons assortiment, zoals grootformaat printers, snijplotters en transferpersen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor periodiek onderhoud, bied je oplossingen voor reparaties en verhelp je storingen zodat onze klant weer verder kan. Dit doe je zowel telefonisch als op locatie en je geeft instructies over machines en de daarbij behorende software.

Zo ziet jouw team eruit
De afdeling Service & Support richt zich op de verkoop, implementatie en onderhoud van systemen. De afdeling bestaat uit 12 collega’s, waaronder Service Engineers, Accountmanagers Internal Sales en Accountmanagers Field Sales.

Jouw skills

Om deze verantwoordelijke maar vooral afwisselende functie succesvol te kunnen uitvoeren, is het met klanten in contact zijn een van jouw kwaliteiten. Persoonlijk contact in combinatie met klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel. Je hebt namelijk goede communicatieve vaardigheden en je bent oplossingsgericht. In het werkveld en de aard van je functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. Verder herken je jezelf hierin:

  • Een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 met technische achtergrond.
  • Affiniteit met DTP is een pre.
  • Kennis van Microsoft Windows en Apple OSx besturingssystemen is een pre.
  • Kennis van en ervaring met servicewerkzaamheden is een pre.
  • De voertaal is Nederlands maar je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Bereid om te reizen binnen de Benelux.
  • In het bezit van rijbewijs B.

Waarom Vink VTS?
We hebben een open cultuur met een informele sfeer waarin we werken in een gezellig team. We zijn geen familie maar zo voelt het wel. Jij kunt jezelf zijn en krijgt de vrijheid om met plezier je werk uit te voeren. Dat vinden wij belangrijk! Naast een prima salaris (€2000 - €3200) hebben wij solide arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, 30 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen van extra dagen, een auto van de zaak en een studie- en pensioenregeling.

En nu... solliciteren!
Wil je meer weten over de vacature? Neem contact met ons op. Upload je CV en motivatie via het formulier hieronder. We kijken er naar uit kennis te maken!

Dit is Vink VTS
Vink VTS is dé toonaangevende leverancier voor de sign-, carwrap- en interieurfoliemarkt. Ook leveren wij grootformaat printers, snijplotters en transferpersen van diverse toonaangevende merken. Als totaalleverancier houden wij niet op bij de verkoop van onze producten, maar bieden wij onze klanten extra service. Wij werken met 50 collega’s vanuit Wormerveer en Doetinchem. In Wormerveer bevinden zich het Magazijn, Inkoop, Technische Dienst en het Experience Center. De afdelingen Marketing, Productmanagement en Sales binnen- en buitendienst werken grotendeels vanuit ons kantoor in Doetinchem. Vink VTS is onderdeel van Vink Kunststoffen B.V. in Didam.