Vink Handalcohol 80%

Uitgelicht product: Vink Handalcohol

VINK Handalcohol; een desinfecterende handalcohol met een alcoholpercentage van 80% conform de WHO richtlijn en het Ministerie van VWS publicatiestuk IENW/BSK-2020/53401.

VINK Handalcohol bevat 80% alcohol. In tegenstelling tot producten die 60% of 70% alcohol bevatten, is VINK Handalcohol formeel een desinfectiemiddel en hierdoor goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. 80% handalcohol is op basis van de WHO richtlijnen het enige desinfectiemiddel tegen de zwaardere micro-organismen, zoals het Corona virus. VINK Handalcohol voldoet aan al deze eisen.

Bij alcohol percentages die worden gegist en daarmee richting de 60% of 70% alcohol gebracht worden, zit een sterke geur. Onze handalcohol wordt met water vanuit 96% pure alcohol getitreerd naar 80% en is daardoor absoluut reukvrij.

Tevens is aan VINK Handalcohol glycerol toegevoegd. Het grote voordeel hiervan is dat het meerdere malen per dag gebruikt kan worden zonder dat je handen uitdrogen en daarmee voorkomt het eventuele huidirritaties. Het heeft dus een terugvettende werking.

De productie en volledige handel van de handalcohol vindt plaats in Nederland. Hierdoor zijn korte levertijden gegarandeerd. 

Op dit moment hebben wij de volgende producten ruim op voorraad:
500ml flesjes met spraykop, verpakt per 15 flesjes en 5 liter jerrycans.

         


VINK Handalcohol in flesjes van 500 ml met een spraykop zijn ideaal om mee te nemen in de auto, op het bureau te zetten of om het flesje naast de kassa te zetten zodat het desinfectiemiddel altijd binnen handbereik is.
VINK Handalcohol in jerrycans van 5 liter zijn geschikt als (na)vulmiddel in alle spray desinfectiedispensers.

Deze handalcohol is een licht ontvlambaar product. Het valt onder de categorie licht ontvlambare vloeistoffen 2 H225, waar geen directe vuurbron bij gehouden mag worden. Hierbij zitten geen bijzondere beperkingen wat betreft opslag samen met andere stoffen.

Gebruiksadvies volgens RIVM richtlijnen:
Aanbrengen op droge, niet zichtbaar vuile handen en grondig inwrijven gedurende ca. 30 seconden, ook op vingertoppen, duimen en gebieden tussen de vingers en polsen. Laat je handen drogen aan de lucht, door de 80% alcohol laat het geen residu achter op je handen. VINK Handalcohol is zeer effectief.

Desinfectiezuilen
VINK desinfectiezuilen zijn solide en stevig en communiceren duidelijk de juiste handelingen door de pictogrammen op de zuil. De zuil is voorzien van een no-touch spray desinfectiedispenser welke makkelijk te vullen is. De zuil wordt kant en klaar geleverd, na het vullen direct te gebruiken. Heeft u interesse in deze desinfectiezuil met dispenser? Neem dan contact met ons op door hier te klikken.

 

 

Gepubliceerd op: 29 May, 2020