Klantenservice

Hoe kan ik online bestellen?

Om een bestelling te plaatsen heeft u een inlogaccount nodig. Graag een email naar vink.vts@nl.vink.com en wij sturen u direct uw inloggegevens. Voorwaarde is wel dat u al als klant geregistreerd bij ons bent.

Kan ik ook bestellen via mijn mobiele telefoon of tablet?

Ja, de website is speciaal ontwikkeld zodat hij goed te bedienen is op de mobiele telefoon of uw tablet. Navigeer op uw mobiele telefoon of tablet naar www.vinkvts.nl zoals u ook gewend bent op uw pc. De website zal uw device als zodanig herkennen en de vormgeving automatisch hierop aanpassen.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Geen probleem. U kunt uw wachtwoord direct opnieuw instellen. Per mail ontvangt u een speciale link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Klik hier om uw wachtwoord te resetten.
Klantenservice

Bestelinformatie

 • logo phone

  Telefonisch bestellen – 075 6470600

  Kan het even niet online? Onze verkoopmedewerkers zitten voor u klaar. Maandag t/m Donderdag van 08.30 – 17.30 uur. Op vrijdag van 08.30 – 16.30 uur.
 • logo delivery

  Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

  Wij verwerken uw orders tijdens onze openingstijden en worden zoals u van ons gewend bent de volgende werkdag bij u afgeleverd. Snij-orders kunnen tot 16.00 uur worden verwerkt voor levering de volgende dag. Op vrijdag tot 15.00 uur.
 • logo express delivery

  Express levering

  Haastklus? Geen punt: we bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. De koerierskosten worden netto doorberekend. Neem even telefonisch contact met ons op: 075 – 6470600
 • logo consultation

  Ik kan een product niet vinden, hoe kan ik deze toch bestellen?

  Ons assortiment is volledig afgestemd op uw wens. Mocht het toch voorkomen dat een gewenst product niet in ons voorraad assortiment zit of niet vindbaar is, dan graag een telefoontje naar 075 – 6470600 of een mailtje naar vink.vts@nl.vink.com .
 • logo processing

  Bewerkingskosten

  Kosten voor bewerkingen worden op basis van gemaakt afspraken berekend zodra de order door ons is verwerkt. Deze kosten vindt u terug op de orderbevestiging.
 • logo delivery

  Verzendkosten

  Folie bestellingen boven een bedrag van € 200 excl BTW leveren wij zonder kosten af op een door u opgegeven adres in Nederland. Bij kleinere orders berekenen wij € 25 als tegemoetkoming in de verzend- en administratiekosten. Koerierskosten voor spoedbestellingen worden netto aan u doorberekend.
 • logo order

  Voor zendingen van kunststofplaatmateriaal vanuit Vink VTS gelden de volgende voorwaarden:

  • franco levering vanaf een orderbedrag van € 500
  • voor orders tussen € 300 en € 500 berekenen wij een uitlevertoeslag van € 30
  • voor orders kleiner dan € 300 berekenen wij een uitlevertoeslag van € 50
 • logo return

  Retouren

  Retourzendingen waarvoor vooraf geen overleg is geweest, kunnen wij niet terugnemen. Indien de goederen retour worden genomen, dan zullen de vracht- en andere gemaakte kosten in mindering worden gebracht op de creditfactuur. Deze kosten bedragen 20% van de orderwaarde met een minimum van € 25.
 • logo price

  Prijzen

  Wij behouden ons het recht voor om bij veranderende markt omstandigheden de prijzen aan te passen.