Vink VTS op Dutch Design Week

Vink VTS als 3M DI-NOC master distributeur aanwezig op de Dutch Design Week

Van maandag 21 oktober tot en met zondag 27 oktober vindt in Eindhoven weer de Dutch Design Week plaats. Vink VTS staat hier samen met 3M om de bezoekers kennis te laten maken met de vele mogelijkheden van 3M DINOC interieurfolie. Vink VTS is te vinden in het Pennings Foundation pand aan de Geldropseweg 63.

3M™ Architectural Markets biedt duizenden producten en patronen om binnen- (en buiten) oppervlakken mooi te restylen en van een nieuwe look te voorzien. Van vlak zoals glas, tot oneffen zoals een bakstenen muur of een 3D-gevormd meubelstuk.

Er zullen binnen deze DI-NOC Glasfolieserie 18 patronen worden geïntroduceerd, variërend van hout, metaal en textiel tot stenen designs, maar ook een witte en zwarte versie.

Daarnaast wordt de 3M™ FASARA™-reeks uitgebreid met een aantal nieuwe warme kleuren en tinten, waaronder geel, roze, beige en blauw. Deze nieuwe collectie biedt u een breed scala aan mogelijkheden voor het decoreren van glazen oppervlakken, waardoor de beleving en ervaring van een omgeving wordt verbeterd of om privacy te creëren.

Vink VTS staat op de Dutch Design Week te Eindhoven om daar de mogelijkheden van 3M Dinoc interieurfolie te laten zien
Gepubliceerd op: 21 Oct, 2019