We stellen je graag voor aan...

2 nieuwe medewerkers stellen zich graag even voor!

Afgelopen periode zijn 2 collega’s ons team komen versterken. Ze willen zich graag aan u voorstellen. Wij wensen ze beide heel veel plezier bij Vink VTS.

Marcel Gerritsen, Business Development Manager Field Sales.

Ik ben Marcel Gerritsen, woonachtig in Zutphen en voor vele collega’s bij Vink VTS een bekend oud-collega waarmee ze 9 jaar geleden plezierig hebben samengewerkt. In m’n nieuwe functie zal ik me bezig gaan houden met trends en nieuwe ontwikkelingen binnen de digitale print&sign markt en daarbij voor Vink VTS nieuwe proposities gaan ontwikkelen en opzetten richting zowel bestaande relaties alsook nieuwe afzetmarkten.

Daarbij zal ik contacten onderhouden met bestaande- en nieuwe relaties van Vink VTS evenals proactief samenwerking zoeken met (nieuwe-) leveranciers en strategische businesspartners. Ook zal ik m’n collega’s in de markt begeleiden en ondersteunen met m’n specialistische kennis en knowhow van de verschillende producten, toepassingen, eigenschappen, marktgebieden en nieuwe verkoopkanalen.

Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdagende job en de samenwerking met het leuke en professionele VTS team.

Kirsten Peters, Internal Sales

Ik ben Kirsten Peters, 23 jaar en woonachtig in Pannerden. Een klein dorpje in de buurt van Doetinchem. Deze zomer ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik Commerciële Economie heb gestudeerd en sinds 19 augustus werk ik bij Vink VTS.
 
Ik ben nu werkzaam op onze vestiging in Doetinchem waar ik samen met nog 8 andere collega’s werk. Ik versterk het team Internal Sales en jullie zullen mij dan ook binnenkort aan de telefoon kunnen treffen. Ik hoop iedereen te spreken, vele orders te mogen noteren en jullie te kunnen helpen met jullie vragen.

nieuwe medewerkers team breidt uit
Gepubliceerd op: 28 Oct, 2019