LET OP: Vandaag (20-5) zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Morgen staan wij weer voor je klaar.

ZEEFDRUK

VAN APPARATUUR TOT FOLIE EN INKTEN

Zeefdruk categorieën

MAAK ZEEFDRUK SUCCESVOL

Zeefdruk is een druktechniek dat je op bijna alle materialen kunt toepassen zolang de ondergrond redelijk vlak is. Slijtvastheid en de levendige kleuren door de dekkende inkt zijn dé kenmerken van zeefdruk. Wij leveren zeefdruksystemen in verschillende formaten voor diverse grafische, industriële en textieltoepassingen.

Succesvol gebruik van een zeefdruk systeem hangt samen met alles rondom een goede installatie, van inktgebruik tot onderhoud. Onze technische dienst heeft daar een belangrijke rol in. We leveren niet alleen de systemen maar onze technische specialisten zorgen voor een correcte installatie, assistentie op afstand of op locatie. Kortom, we bieden een uitgebreide service. Deze stemmen we af op de wensen voor jouw onderneming. Daar zijn we specialist voor.

ONZE MERKEN

Voor een complete zeefdruk uitrusting kun je bij ons terecht. Ons machine aanbod bestaat namelijk uit de bekende zeefdruk merken. Uiteraard leveren we daar de zeefdruk folies en inkten bij. Ons zeefdruk aanbod maken we compleet met repro en transfer folies.

 

Kennisbank

GROOTFORMAAT PRINTERS

Grootformaat printers onderscheiden we op basis van printtechniek. Er zijn DTG printers, sublimatieprinters, roll-to-roll printers en vlakbedprinters. Bij ons kun je printers ook onderscheiden op inkttype. Eco-solvent, Resin, Sublimatie en UV zijn types die je in onze webshop kunt vinden.

SNIJPLOTTERS

We leveren verschillende vinyl snijplotters en vlakbed-snijplotters van het merk Summa. Summa is al tientallen jaren toonaangevend en beroemd vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

MEER DAN EEN

SERVICE TEAM

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE